ПРОЕКТИРАНЕ

SIEMENS NX - водещи CAD/CAM/CAE решения за целия жизнен цикъл

 

NX smlUNIGRAPHICS  NX,  роден от сливането на UGS Unigraphics и SDRC I-DEAS e водещo CAD/CAM/CAE решение от SIEMENS PLM Software за автоматизирано проектиране и производство на продукти. NX e "де-факто" приет като индустриален стандарт в автомобилната и аеро-космическата индустрия, високо технологичната електроника, тежкото и транспортно машиностроене, производството на детайли, инструменти и стоки за бита с висока добавена стойност. 

NX обхваща и ускорява цялата верига на процесите при създаване и производство на продукти "от край - до край" -  стилен дизайн, проектиране и системен инженеринг, конструиране, FEM/FEA симулация и оптимизация, чертежи за производството, техническата подготовка, off-line програмиране на CNC машини, процедури за измерване и роботизирани производства. 
 

Описание на всички модули на NX в PDF формат можете да заредите от тук ...  

С NX, всички инженерни и производствени звена работят с единно описание на детайла, без транслация на данни между CAD и CAM, и всеки конструктор, технолог или CNC програмист работи с актуалните версии на модела във всеки момент. Това съкращава цикъла до производството с 30 %, и премахва на 100 % загубите от грешни и неактуални данни, намалява себестойността и увеличава маржа на печалбата с 5 -15 %!
 

Вижте предимствата на UNIGRAPHICS NX като интегрирано решение тук ... 

Няма друго CAD/CAM/CAE решение, което да: 

NX Ключови възможности. NX интегрира три основни възможности за бързо, ефективно и гъвкаво разработване и производство на продукти

NX решенията помагат на фирмите да: 

  • Увеличават броя на новите продукти, въведени в производство
  • Намаляват времето за разработка, с повече от 30 %
  • Намаляват себестойността на продукцията с 10 %
  • Съкращават цикъла проектиране-анализ с повече от 70 %
  • Намаляване времето за NC програмиране, обработка и проектиране на инструменти с повече от 30 %.
Новите възможности за гъвкаво моделиране на органични форми с технологията на Subdivision Surfaces слива в един процес творчеството на дизайнера с прецизността на инженера, за още по-ефективно проектиране и производство на продукти!  Вижте повече за NX 10 тук . За печат, pdfизтеглите този PDF...

Историята...

Вече 20 години СпейсКАД доставя първокласни CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за разработка и производство на продукти с висока добавена стойност.

С решения от SIEMENS PLM Software, ние предлагаме технологиите на Industry 4.0, позволяващи на нашите потребители да иновират по-бързо, да произвеждат по-ефективно, да печелят повече!

Партньори

Контакти

6100 Казанлък, България
ул. Стара река 2
Дом на културата "Арсенал", ет.3, офис 310
Тел.: 02 90 33 999
Факс: 0431 63365
e-mail: spacecad@david.bg

 

© 2015 SpaceCAD