ПРОЕКТИРАНЕ

SIEMENS NX

Напълно интегрирани решения за проектиране, производство и управление на жизнения цъкъл от високия CAD/CAM/CAE и c-PDM клас. Сега на цени, оптимизирани за малки и средни компании!
 
190222 SiemensNXContUpdates 3

 Моделиране на комплексни продукти с висока сложност

NX sml

SIEMENS NX e гъвкаво и мощно, напълно интегрирано CAD/CAM/CAE и PLM решение, което ви помага да разработвате, произвеждате, доставяте и поддържате по-добри продукти, по-бързо и по-ефективно. 

SIEMENS NX доставя следващото поколение решения за проектиране, симулация и производство, които дават възможност на компаниите да дигитализират разработката и производството с използване на т.н. "цифрови двойници". 
 
SIEMENS NX е предпочитаното решение, избрано като корпоративен стандарт за проектиане и производство във водещи компании на Fortune 500 (http://fortune.com/global500/siemens/), работещи в областта на: 

Подкрепяйки всеки аспект на продуктовото развитие - от създаването на концепцията, през инженеринга, симулацията и производство, NX ви дава интегриран набор от инструменти, които координират процесите, запазват целостта на продуктовите данни и конструктивния замисъл, и рационализират целия процес за създаване на продукти.

Няма друго CAD/CAM/CAE решение днес на пазара, което да: 

SIEMENS NX помага на индустриални дизайнери, инженери и технолози да проектират, симулират, оптимизират и произвеждат по-добри продукти, по-бързо и с по-ниска себестойност.

NX за разработка на продукти 

Stress Plot jpg

Богат набор от интегрирани мултифизични симулации

Най-мощното, гъвкаво и иновативно решение за разработка на продукти в индустрията, NX има характеристиките, производителността и възможностите, които ви помагат да пуснете продукта на пазара по-бързо от всякога. NX Ви дава възможност да доставяте продукти "на пазара", като използвате повече виртуални модели на продуктите и по-малко, по-скъпи физически прототипи. Това води до печалби на пазара, по-ниски разходи за разработка и подобрено качество на продуктите.

NX за производството

G code driven simulation
Симулация на обработките през G-кода след постпроцесора

NX предлага ефективно управление на производствените операции "от край до край" за производство на високо прецизни детайли чрез цифрови машини и методи. С помощтта на NX CAM, Вие можете да програмирате всчики видове CNC машинни контролери, да управлявате роботизирани клетки, да задвижвате операции за 3D принтери и да измервате качеството, като използвате само една единствена софтуерна система.

Трансформирайте дигитално бизнеса си за производство на машинни детайли, за да увеличите производителността и печалбата.

Описание и тестова версия на SIEMENS NX може да заредите от тук ...  

Вижте предимствата на  NX като интегрирано решение за проектиране и производство на матрици тук  ...  


Допълващи продукти

Вземете под наем

img_3807_004.jpg

Историята...

Вече 20 години СпейсКАД доставя първокласни CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за разработка и производство на продукти с висока добавена стойност.

С решения от SIEMENS PLM Software, ние предлагаме технологиите на Industry 4.0, позволяващи на нашите потребители да иновират по-бързо, да произвеждат по-ефективно, да печелят повече!

Партньори

siemens.png
quinx.jpg
3d_systems.png
images.jpg
industryinfo_logo_b_o.gif

Контакти

6100 Казанлък, България
ул. Стара река 2
Дом на културата "Арсенал", ет.3, офис 310
Тел.: 02 90 33 999
          0431 63568
e-mail: spacecad@david.bg

 

Най-четеното

© 2015 SpaceCAD