Индустриални роботи KUKA

KUKA KR 30 JET

Полезен товар [kg] – 30-30
Обхват [mm]1 682.5 – 1
682.5
Роботизираната система KR 30 JET се състои от линейна ос, робот с колена и модул JET TRACK.

KR 30 JET Header  

Можете да адаптирате тази система за автоматизация към специфичните изисквания на вашия производствен процес, благодарение на възможността за монтаж отгоре или отстрани, както и променливата конструкция и дължината на линейния модул. KR 30 JET позволява гъвкава автоматизация на задачите за маневриране и обработка на материали, покриващи разстояния до 30 метра. Широката гама от варианти на портала и специално пригоденият линеен модул гарантират, че скоростта и работното пространство се увеличават максимално .

Модулната структура на KR 30 JET дава възможност за изпълнение на индивидуални потребителски и задачи, специфични за програмните последователности. Чрез разполагането на до два робота по оста на пресичане на JET е възможно да се ориентират няколко машини или позиции по едно и също време и да се оптимизира производственият процес.

  • Изключително бърз. Благодарение на ниското си тегло, всяка ос на KR 30 JET може да достигне изключително високи скорости и скорости на ускорение. Това позволява да се извадят части от машините отгоре със скорост, прецизност и висока повторяемост.
  • Спестяване на място по права линия. KR 30 JET освобождава ценно подово пространство и отваря нови области на приложение. Портативната версия позволява свързването и свързването на няколко машини на разстояние до 30 метра.
  • Далечен обхват, във всяко положение. Коляното на робота може да се позиционира оптимално, монтирано отгоре или на стената, благодарение на съчетанието от най-съвременна линейна технология и технология с прикачено рамо. Оптималната аксиална симетрия гарантира, че роботът може да достигне дълбоко в машините.
  • Гъвкаво взаимовръзка. KR 30 JET може гъвкаво да се адаптира към съответната задача благодарение на редица варианти. Променливата дължина на линейния модул и изборът между монтаж отгоре и отстрани ви позволяват да свържете оптимално машинните инструменти и лесно да модернизирате роботизираната система.

Историята...

Вече 20 години СпейсКАД доставя първокласни CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за разработка и производство на продукти с висока добавена стойност.

С решения от SIEMENS PLM Software, ние предлагаме технологиите на Industry 4.0, позволяващи на нашите потребители да иновират по-бързо, да произвеждат по-ефективно, да печелят повече!

Партньори

siemens.png
quinx.jpg
3d_systems.png
images.jpg
industryinfo_logo_b_o.gif

Контакти

6100 Казанлък, България
ул. Стара река 2
Дом на културата "Арсенал", ет.3, офис 310
Тел.: 02 90 33 999
          0431 63568
e-mail: spacecad@david.bg

 

© 2015 SpaceCAD