Индустриални роботи KUKA

KUKA KR 40 PA

Полезен товар [kg] – 40 – 40
Обхват [mm]2091 – 2091

KR 40 PA е най-малкият и най-лек палетизиращ робот. Постигнете най-високите нива на скорост и точност с нашия промишлен робот, предназначен специално за палетизиране - идеален за подреждане на европалети.

KR 40 PA Header

KR 40 PA избира и опакова стоките ви в рекордно кратко време! Може да палетизира продукти с тегло до 40 килограма и да достига нетна височина на накланяне до 1,8 метра; всичко в много малко пространство. Времето за цикъл се съкращава значително благодарение на ниското му тегло.

  • Бърз и точен. KR 40 PA е оптимизиран специално за задачи по палетизиране. Той има работна скорост до 56 цикъла в минута и гарантира изключителна точност.
  • Компактен. KR 40 PA има минимален контур на смущения, дължащ се на тясната си основна рамка и малкия отпечатък. Роботът спестява още повече пространство благодарение на интегрираната система за захранване с енергия.
  • Невероятно ефективен. KR 40 PA се отличава благодарение на изключителния си обхват до 2,091 милиметра. Неговата четири-ос кинематична система позволява палети да се подреждат на височина от 1,8 метра.

Най-добър изпълнител по всяко време. Всеки компонент в KR 40 PA осигурява максимална лекота на обслужване и ниска степен на износване. По този начин ние сме в състояние да поддържаме разходите за поддръжка до минимум.


Историята...

Вече 20 години СпейсКАД доставя първокласни CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за разработка и производство на продукти с висока добавена стойност.

С решения от SIEMENS PLM Software, ние предлагаме технологиите на Industry 4.0, позволяващи на нашите потребители да иновират по-бързо, да произвеждат по-ефективно, да печелят повече!

Партньори

siemens.png
quinx.jpg
3d_systems.png
images.jpg
industryinfo_logo_b_o.gif

Контакти

6100 Казанлък, България
ул. Стара река 2
Дом на културата "Арсенал", ет.3, офис 310
Тел.: 02 90 33 999
          0431 63568
e-mail: spacecad@david.bg

 

© 2015 SpaceCAD