Индустриални роботи KUKA

KUKA KR 500 FORTEC

Полезен товар [kg] – 340 - 500
Обхват [mm]2485 - 3326

KR 500 FORTEC е универсалният тежък робот на KUKA, който е подходящ за широка гама от приложения. Например, вариантът за машинен инструмент е предопределен за фрезоване при приложения с висок полезен товар, докато леярският вариант е напълно подходящ за тежки задачи в леярната.

KR 500 FORTEC

Изключителното качество на продукта, което KR 500 FORTEC доставя при фрезоване и други приложения, се основава на две основни характеристики, които вдъхновяват името на робота: сила и доказана технология. Достиженията до 3 326 милиметра позволяват обработването на големи детайли дори в затворени клетки. Благодарение на оптимизирания дизайн с минимални контури на смущения, роботът ви осигурява необичайно голямо работно пространство и максимално възможно разстояние за полезен товар.

  • Абсолютна точност. KR 500 FORTEC комбинира мощност и технология с повторяемост на положението от 0,08 милиметра - за ненадмината производителност на продукта в тежкотоварния диапазон.
  • Мощен и ефективен. KR 500 FORTEC обработва големи и тежки компоненти с тегло до 500 кг с голяма точност и лекота. В същото време тя изисква много малко поддръжка и в резултат се характеризира с ефективност на разходите.
  • Гъвкав. Съществуват многобройни варианти на KR 500 FORTEC, което отваря широка гама от потенциални приложения в тежкотоварния диапазон. Вариантът на машинния инструмент е идеално подходящ за фрезоване, а вариантът леярски е идеален за индустрията за леене.

Историята...

Вече 20 години СпейсКАД доставя първокласни CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за разработка и производство на продукти с висока добавена стойност.

С решения от SIEMENS PLM Software, ние предлагаме технологиите на Industry 4.0, позволяващи на нашите потребители да иновират по-бързо, да произвеждат по-ефективно, да печелят повече!

Партньори

siemens.png
quinx.jpg
3d_systems.png
images.jpg
industryinfo_logo_b_o.gif

Контакти

6100 Казанлък, България
ул. Стара река 2
Дом на културата "Арсенал", ет.3, офис 310
Тел.: 02 90 33 999
          0431 63568
e-mail: spacecad@david.bg

 

© 2015 SpaceCAD