Индустриални роботи KUKA

KUKA KR AGILUS

Полезен товар [kg] – 6 - 11
Обхват [mm]
706 - 1101
KR AGILUS е нашият компактен шестосен робот, предназначен за особено високи работни скорости. Различните версии, монтажни позиции, достига и полезни товари превръщат малкия робот в прецизен художник.

  KR 3 AGILUS

KR AGILUS се отличава с гъвкавост, която ви позволява да докосвате нови области на приложение. Независимо от монтажната позиция - независимо дали е на пода, таван или стена - тя постига максимална прецизност в затворени пространства благодарение на интегрираната си система за захранване и доказания за сервиз KR C4 компактен контролер. Безопасната функционалност на роботите проправя пътя за новаторските концепции за автоматизация. С широка гама от варианти за работа в чисти помещения или потенциално взривоопасна среда или с особено хигиеничен или устойчив на разплискване дизайн: всяка версия на KR AGILUS винаги е прецизна и бърза.

Полезен във всяка среда. Без значение колко мръсна, мокра или стерилна - KR AGILUS постига най-добри резултати във всяка производствена среда. Широката гама от варианти, като Cleanroom, Hygienic Machine, EX - за потенциално експлозивни среди - и водоустойчивост го правят специалист за много различни задачи.

Изключителна прецизност при всяко време на цикъл. Благодарение на здравия си дизайн KR AGILUS постига максимална повторяемост и непрекъсната прецизност. С изключителната си скорост, тя намалява времето за цикъл - и повишава качеството на продукцията, без да излиза от стъпката.

Постоянно здрав. Благодарение на смазването си през целия живот KR AGILUS никога не се нуждае от смяна на смазката в редукторите и има минимални изисквания за поддръжка. Здравият дизайн осигурява постоянна производителност.

Изключително компактен. Обърнат на тавана, странично на стената или здраво на пода: KR AGILUS се адаптира към всяка инсталационна позиция. Ние сме интегрирали системата за енергийно снабдяване, така че да можете да интегрирате шестосния робот в спестяващите пространство клетъчни концепции.

Защитени срещу електростатични заряди. Електростатичните заряди са проблем, особено в производството на електроника. KR AGILUS има защита ESD дори в стандартната си версия. По този начин е оптимално защитено срещу зареждане.


Историята...

Вече 20 години СпейсКАД доставя първокласни CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за разработка и производство на продукти с висока добавена стойност.

С решения от SIEMENS PLM Software, ние предлагаме технологиите на Industry 4.0, позволяващи на нашите потребители да иновират по-бързо, да произвеждат по-ефективно, да печелят повече!

Партньори

siemens.png
quinx.jpg
3d_systems.png
images.jpg
industryinfo_logo_b_o.gif

Контакти

6100 Казанлък, България
ул. Стара река 2
Дом на културата "Арсенал", ет.3, офис 310
Тел.: 02 90 33 999
          0431 63568
e-mail: spacecad@david.bg

 

© 2015 SpaceCAD