ПРОЕКТИРАНЕ

NX11: Нова технология за развитие на продукти, в нова епоха на иновации!

SIEMENS NX 11 доставя нови инструменти, подобряващи драстично начина на разработка и производство:
 
Резултат с изображение за "siemens nx 11"
NX 11 за дизайн: Трансформация на продуктовия инженеринг. Най-новата версия на NX въвежда конвергентно моделиране с фасети от сканирани модели за бързо производство, подобрени анотации при изготвяне на документация, нов модул за супер фотореалистична визуализация и анимация. ActiveWorkspace в NX 11 е изграден около тези елементи, за да се осигури непрекъснат достъп до PLM процесите вътре в NX 11. 

 

Резултат с изображениеNX Simcenter 3D за симулация. В NX 11 вие разполагате с всички налични досега възможности на NX CAE, плюс нови модули за акустика, модели на автомобилни гуми в движение, разширени възможности за отчети и други. Simcenter 3D ускорява процеса на проектиране и производство на качествени продукти с висока добавена стойност в отбранителната промишленост, автомобилостроенето, мехатрониката и стоките за бита.
 

Резултат с изображение за siemens nx 11 CAMNX 11 за производството. NX CAM предлага ново ниво на ефективност за програмиране на всяка механична обработка, намаляване на цикъла на механичната обработка и повишаване на качество на изделията. Сега NX CMM позволява да създавате високоскоростни методи за инспекция на детайли. Наред с това, NX Tooling 11 осигурява по-висока производителност при проектиране на матрици и щанци с прогресивно изтегляне. 

Вижте повече тук: https://www.plm.automation.siemens.com/en_us/products/nx/11/


Историята...

Вече 20 години СпейсКАД доставя първокласни CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за разработка и производство на продукти с висока добавена стойност.

С решения от SIEMENS PLM Software, ние предлагаме технологиите на Industry 4.0, позволяващи на нашите потребители да иновират по-бързо, да произвеждат по-ефективно, да печелят повече!

Партньори

siemens.png
quinx.jpg
3d_systems.png
images.jpg
industryinfo_logo_b_o.gif

Контакти

6100 Казанлък, България
ул. Стара река 2
Дом на културата "Арсенал", ет.3, офис 310
Тел.: 02 90 33 999
          0431 63568
e-mail: spacecad@david.bg

 

© 2015 SpaceCAD