Solid Edge 2020

Solid Edge treatment RGB Stone small

 

Tech value solid edge 2020


SIEMENS Solid Edge 2020 предоставя на потребителите завършено портфолио от решения за задоволяване на широк спектър от нужди при проектиране и производство на продукти и системи. Solid Edge 2020 предлага не само богати функции за проектиране, но и мащабируеми решения за симулация, производство и управление на данните.

Заредете безплатно Solid Edge 2020 за 30 дневен тест от тази връзка ...

Вижте подробно описание на Solid Edge на Български език тук ...

 

maxresdefaultМеханично проектриране

Скорост и гъвкавост при проектиране от ново поколение

Използвайте Solid Edge за постоянно подобряване на детайлите и възлите в традиционното производство.Допълвайки мощните инструменти на традиционния CAD с функции за оптимизация на топологията, Solid Edge създава олекотени компоненти, идеално подходящи за директно 3D производство чрез съвременните адитивни процеси.

Електропроектиране

Интегриран електрически дизайнmaxresdefault 1

Преодолявайте предизвикателствата в електрическия дизайн в началото на цикъла на проектиране. Софтуерът за електропроектиране в Solid Edge е разработен, за да задоволи изискванията на компаниите, за които лекотата при използване и стойността на проекта са толкова важни, колкото и функционалността.

Висок клас CAM за CNC производство

Традиционно и адитивно производство

maxresdefault 2Програмирайте механична обработка върху CNC машини на детайли или прототипи, използвайки традиционната обработка с ЦПУ или новите 3D печатащи адитивни процеси.

Симулация

Мащабируем симулационен софтуер, който оптимизира дизайна

Чрез изпълнение на симулация в началото на проекта се правят важни промени, когато са най-лесни, времето за производство се съкращава и разходите за производство могат да бъдат чувствително редуцирани.

Parmetric Studies 9922D0DB 

Управление на данните

Мащабируемо управление на данните

Възползвайте се от мащабируеми решения за управление на данни, от възможностите,  вградени в Solid Edge без допълмително зпалащане, до пълните PLM възможности на Teamcenter.

Технически публикации

Динамични технически публикации

Technical IllustrationsБързо създавайте 3D технически публикации, които ясно представят най-ефективните процеси за нуждите на производството, монтажа и поддръжка на вашите продукти.

Портал

Облачно сътрудничество

Възползвайте се от безплатното онлайн управление на CAD данните за преглед и сътрудничество в портала на Solid Edge, чрез браузър за преглед, маркиране и сигурно, контролирано споделяне.


Допълващи продукти

Вземете под наем

Историята...

Вече 20 години СпейсКАД доставя първокласни CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за разработка и производство на продукти с висока добавена стойност.

С решения от SIEMENS PLM Software, ние предлагаме технологиите на Industry 4.0, позволяващи на нашите потребители да иновират по-бързо, да произвеждат по-ефективно, да печелят повече!

Партньори

siemens.png
quinx.jpg
3d_systems.png
zuken-all.png
industryinfo_logo_b_o.gif

Контакти

6100 Казанлък, България
ул. Стара река 2
Дом на културата "Арсенал", ет.3, офис 310
Тел.: 02 90 33 999
          0431 63568
e-mail: spacecad@david.bg

 

Най-четеното

© 2015 SpaceCAD