За SIEMENS PLM Software

jwjvsyww

 

Siemens PLM Software е водещ световен доставчик на софтуер за управление на жизнения цикъл на продукта (PLM) и управление на производствените операции (MOM).  Портфолиото за "умни иновации" на SIEMENS PLM Software помага на производителите да оптимизират своето дигитално предприятие за да реализират повече иновации. 

 

images 1

 

Siemens PLM Software - бизнес звено на Siemens Digital Factory има повече от петнадесет милиона лицензирани места в над 140 000 фирми клиенти по целия свят. Siemens PLM Software е със седалище в Плано, Тексас. Вижте техните истории на успеха ...

 

images

 

Водени от дълбокото разбиране за това какво е необходимо за проектирането и производството на успешни продукти, ние от СпейсКАД ООД като партньор на Siemens PLM Software доставяме на промишлеността софтуерни решения, които помагат на компаниите да постигат устойчиво конкурентно предимство чрез въвеждане на  иновации, които имат значение .

 

 Допълващи продукти

Вземете под наем

img_3807_004.jpg

Историята...

Вече 20 години СпейсКАД доставя първокласни CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за разработка и производство на продукти с висока добавена стойност.

С решения от SIEMENS PLM Software, ние предлагаме технологиите на Industry 4.0, позволяващи на нашите потребители да иновират по-бързо, да произвеждат по-ефективно, да печелят повече!

Партньори

siemens.png
quinx.jpg
3d_systems.png
images.jpg
industryinfo_logo_b_o.gif

Контакти

6100 Казанлък, България
ул. Стара река 2
Дом на културата "Арсенал", ет.3, офис 310
Тел.: 02 90 33 999
          0431 63568
e-mail: spacecad@david.bg

 

Най-четеното

© 2015 SpaceCAD