Блог

Налични CNC машини за продажба

 23

Налични за продажба са CNC машини за механична обработка, в това число 5 осеви обработващи центри, професионални 3D принтери от висок клас за пласмаса и метал, и помощно цехово оборудване.
Техниката е в перфектно работещо състояние, с много малко наработени часове.
При интерес от Ваша страна, е възможно посещение на място с цел нагледно запознаване с предлаганите машини. 

Вижте списъка на машините с наработените от тях часове и цени с 50 % отстъпка на тази връзка ...

Вижте характеристиките на всяка отделна машина тук ...

В случай на интерес за оглед и/или закупуване, не се притеснявайте да ни потърсите!


Figure 4 - малките серии пластмаса са вече изгодни!

Първото мащабируемо, напълно интегрирано 3D производство на детайли без инструментална екипировка!

figure 4 pro blk 10 bauteilДиректното производство, предлагано от 3D Systems с революционното решение Figure 4 превръща 3D производството в реалност - с повишена производителност, издръжливост, повторяемост и по-ниска обща цена на операциите.

За малки серии, Figure 4 доставя Six Sigma производителност с повторяеми, точни пластмасови детайли с доказана производителност и в разнообразна гама от материали. 

Figure 4 осигурява изключително бързи и гъвкави адитивни производствени процеси чрез отделни производствени модули, което позволява да бъдат изграждани гъвкави автоматизирани линии за директно производство, интегрирана с модули за вторични процеси, включително на измиване, изсушаване и втвърдяване на детайли за крайна употреба.

Вижте подробности за тази нова производствена технология от тази връзка (BG, PDF) ...

Дигиталното формоване намалява разходите за разработка и увеличава производителността, чрез елиминиране на разходите и времето на проектиране/производство на скъпоструващи инструменти. Процесът на дигитално формоване ускорява и опростява производството с автоматизация на производството на пластмасови детайли в малък и среден обем. Figure 4 изгражда бързо точни, повтарящи се детайли в гъвкав, поточен производствен процес.

Водеща производителност

Figure 4

Комбинацията от скорост и точност, допълнена от светлинен процес за UV втвърдяване, който отнема минути срещу часове с термично базирани процеси на втвърдяване, дават най-високата производителност и най-ниско време за производство при адитивните производства. Последните данни показват скорост на печат на детайли с Figure 4 до 65 мм/час, скорост на прототипиране до 100 мм/час, висока точност и повторяемост на детайлите във всички използвани материали.

Широка гама материали

Широката и разширяваща се гама от материали за Figure 4 включва над 30 различни материала. Индустриалните пластмасови смоли отговарят на широк спектър от нужди за приложения, включително за функционално прототипиране, директно производство на детайли за крайно използване, формоване и леене, с ABS-подобни, поли-пропиленови, подобни на каучук, леещи се, термоустойчиви и био-съвместими материали.

figure 4 roadshow

Ползи и предимаства

 • Освобождаването на производствения процес от необходимостта от инструментално оборудване означава по-бързо време за производство, по-голяма гъвкавост и възможност за създаване на няколко продукта едновременно.
 • Специфичните ползи в рамките на производствения процес включват:
 • Без време за изчакване за инструментална екипировка
 • Без минимално количество бройки за поръчката
 • По-ниски разходи при малки/средни серии: Директното цифрово производство намалява разходите за труд, обработка, итерация и тестване.
 • Гъвкаво конфигуриране на отделен брой модули според всяка конкретна нужда
 • Работа с хибридни материали, които демонстрират широк спектър от физически свойства, подобни на тези, използвани при леене под налягане.
 • Мащабируемост съгласно производствени нужди: Системите могат лесно да се мащабират чрез просто добавяне на модули.
 • Без време за изчакване на формообразуващи инструменти
 • Бързо производство на различни детайли с разнообразна геометрия
 • По-голяма сложност на детайлите: 3D принтерите могат да произвеждат детайли със сложни форми и оптимизирани функции, които биха били невъзможни за създаване с традиционно леене под налягане.
 • По-ефективно производство на персонализирани детайли
 • Допълва съществуващите производствени методи: Конфигурациите на Figure 4 могат да бъдат интегрирани с съществуващи процеси в цеха, и да се използват за първоначално производство

Вижте подробности за тази нова производствена технология от тази връзка (BG, PDF) ...


СпейсКАД стартира сътрудничество с ZOLLER

В началото на Октомври 2019 СпейсКАД стратира сътрудничество с ZOLLER за внедряване на софтуерното решение за измерване и управление на режещи инструменти ZOLLER TMS.

Работещо съвместно с пресетерите на ZOLLER, TMS позволява създаването на високо автоматизирана, управлявана среда за ефективно управление на всички процеси, свързани с режещия инструмент в прпоизводства с CNC машини.

grenzen sind zum ueberschreiten da 37024 9923931

Управлявайте данните си за всеки режещ инструмент - просто и удобно!
Използвайки списъка с инструменти, чертежи и 3D модели можете правилно да сглобите инструмента си директно на работното си място. Управлявайте своите карти за настройка и подгответе необходимите инструменти за следващата задача. Можете да започнете веднага! Искате ли да инвестирате в система за управление на режещите инструменти в средносрочен или дългосрочен план? Създавайки ред и управлявайки отделните компоненти на режещия инструмент, карти за инструменти и техните настройки, вие полагате солидна основа за ефективно управление на производствения процес.

Вижте подробно отделните пакети на ZOLLER TMS на тази връзка ...

Интерфейси към CAM и симулационни системи

ZOLLER предлага интерфейси от решенията за управление на инструменти TMS до всички водещи CAM и симулационни системи. Екранът на CAM интерфейсите е особено лесен за използване. CAM операторът ще намери своята позната структура на инструментите за CAM в потребителския интерфейс на софтуера ZOLLER.

 • Подготовка за работа, свързана с производството
 • Последователност на процеса
 • По-кратки времена на работа
 • Производство без колизии на инструмента
 • Спестяване на време и разходи

Текущо поддържани CAM системи: 

- CAMWorks, DS Catia, Cimatron, PTC Creo, EdgeCAM, Esprit, FeatureCAM, hyperMill, MasterCAM, PowerMILL, Siemens NX CAM, Siemens Solid Edge CAM Pro, SolidCAM, SurfCAM, Tebis, TopSolid, Vericut, VirtualGibbs.

 

simulieren und planen ZOLLER

 Защо ZOLLER TMS:

 • Поддръжка на „умни“ шкафове с максимална прозрачност. Правилното количество инструменти е винаги на разположение благодарение на прозрачните складови наличности.
 • Максимално точна поръчка. Премахнете дългото време, прекарано в търсене на инструменти. Информацията е на една ръка разстояние, така че винаги да знаете къде са вашите инструменти.
 • Максимално спестяване на време и разходи. Бързо разпределение на вашите компоненти, достъпни веднага за употреба, намалено пре-запасяване и разходи за инструменти.
 • Правилното решение за съхранение на всеки компонент. Можете систематично да съхранявате най-различни материали в различните кутии на нашите интелигентни шкафове - от инструменти и компоненти до консумативи и аксесоари или измервателно-контролно оборудване.
 • Лесно импортиране на данни. Прехвърлете съществуващите данни, изтеглете нови данни. Прехвърлете съществуващите структури от данни, вече записаните данни могат да бъдат използвани повторно, изтеглете липсващи данни от облака.
 • Досадно въвеждане на данни на ръка? Спестете си бедата: Всички налични данни за инструмента са в облака от водещи производители и каталози на инструменти и са само на едно щракване с мишката благодарение на решенията за управление на инструменти ZOLLER TMS! Просто изтеглете желаните данни в работната станция на пресетера или компютър и създайте своя собствена база данни.
 • Силни партньори. Machining Cloud, ToolsUnited, NOVO, Hoffmann и EWS - ZOLLER може да импортира данни за инструментите от тези доставчици с едно кликване на мишката. В зависимост от системата могат да бъдат импортирани не само отделни компоненти, но и цели сглобени възли и инструменти.
 • Навременни поръчки за по-ниски разходи за съхранение. Вие съхранявате само количеството инструменти, от които реално се нуждаете.
 • Избягване на прекъсвания. Липсващите елементи са нещо от миналото - винаги имате своите инструменти под ръка.
 • Ефективно съхранение. В комбинация със софтуерния модул на ZOLLER за управление на местоположението за съхранение можете автоматично да търсите в наличностите си за минимални бройки и да задействате поръчки директно в софтуерния интерфейс на ZOLLER-TMS.
 • Пестене на пари. Вие намалявате разходите си за инструменти и поръчки и спестявате пари.
 • Управление на инструментите, което расте с вас: BRONZE, SILVER, GOLD - софтуерът расте с съответно на вашите изисквания.

Вижте подробно отделните пакети на ZOLLER TMS на тази връзка ...


NX CAM e №1 - изтеглете и се уверете сами!

Siemens NX CAM е много повече от поредния CAM софтуер. Вие може да използвате NX CAM за настройка и контрол на целия производствен процес на фрезови, и стругови и мулти шпинделни машини. Например, той предлага решение за автомобилни щамповки и включва множество най-добри практики в индустрията за автоматизиране на проектирането, управлението на размерте, валидирането и документацията на електродите.

 

 

SIEMENS доказва, че функционалната пълнота на NX CAM може значително да намали времето за NC програмиране. Това се постига чрез автоматично разпознаване и програмиране на типове обработващи елементи. В допълнение към ускоряването на работния процес, тази функция също така гарантира, че всички детайли са обработени в съответствие с доказаните най-добри практики за Вашите CNC машини. Тъй като траекториите на инструментите са асоциативно свързани обратно към CAD дизайна, всички промени е CAD се отразяват мигновено в пътищата на инструмента в CAM.

Комплексният подход на Siemens NX CAM към машинната обработка и производството предполага възможността да се симулира на практика физическата настройка и процеса на изпълнението на механичната обработка върху машината. Това ви позволява да откриете физически конфликти като машинни ограничения или сблъсъци с тела и други компоненти. Аналитичните инструменти могат също така да ви помогнат да разберете до каква степен пътищата на вашите инструменти са верни, и да откриете области, които са или недостатъчно обработени или прекалено обработени.

Освен оптимално програмиране на операциите върху всички видове CNC машини, NX CAM предлага завършен набор инструменти за програмиране на роботи и роботизирани операции, както и програмиране на процедури за метрологичен контрол на детайлите. NX CAM предлага пълния набор CAM функции на потребители, използваши други CAD продукти. 

Заредете безплатно пълно функционална 30 дневна версия на NX CAM от тази връзка ...

Вижте повече за SIEMENS NX CAM на тази връзка ...

 


Страница 1 от 8

Вземете под наем

img_3807_004.jpg

Историята...

Вече 20 години СпейсКАД доставя първокласни CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за разработка и производство на продукти с висока добавена стойност.

С решения от SIEMENS PLM Software, ние предлагаме технологиите на Industry 4.0, позволяващи на нашите потребители да иновират по-бързо, да произвеждат по-ефективно, да печелят повече!

Партньори

siemens.png
quinx.jpg
3d_systems.png
images.jpg
industryinfo_logo_b_o.gif

Контакти

6100 Казанлък, България
ул. Стара река 2
Дом на културата "Арсенал", ет.3, офис 310
Тел.: 02 90 33 999
          0431 63568
e-mail: spacecad@david.bg

 

Най-четеното

© 2015 SpaceCAD