Блог

SIMATIC IT UADM - MES за Дигитални Фабрики с дискретно производство

СпейсКАД ООД, фирма от ДАВИД Холдинг започна предлагане на SIEMENS SIMATIC IT UADM - водещо MES решение за оперативно управление на дискретни производства, част от Manufacturing Operation Management (MOM) портфолиото на SIEMENS.

 

Вътрешния капацитет на екипа на СпейсКАД, допълван от ERP и IoT екипите на ДАВИД Холдинг и специализираният екип за MES решения на SIEMENS, наред с натрупаните до момента знания и постижения при внедряване на комплексни софтуерни решения в областите ERP, PLM и ИНТЕРНЕТ НА НЕЩАТА (SIEMENS MindSphere) гарантират на потребители, търсещи дигитализация на производствения процес предсказуеми процеси при проучване на нуждите и средата, проектиране на MES решение, внедряване и поддръжка на потребителите.  

SIMATIC IT UA e уникално решение за управление на Дигитални Фабрики (DF), покриващо всички основни изисквания на Индустрия 4.0:

  • Интеграцията с TEAMCENTER - мощният софтуер на SIEMENS за управление на жизнения цикъл (PLM) позволява развитието и оптимизация на нови продукти в изцяло виртуална среда
  • В реалния свят на производството, концепцията за напълно интегрираната автоматизация (TIA) гарантира ефективността и оперативната съвместимост на всички компоненти на производствената автоматизация.
  • За фазата на управление на производството, Siemens осигурява цялостно портфолио от решения за управление на производствените операции (MES/MES/MOM), чрез свързване на PLM и автоматизацията, за даване възможност на клиентите да прилагат стратегии за пълното дигитализиране и интегриране на жизнените цикли на техния продукт.

Чрез моделиране, подреждане, управление и проследяване на производствените процедури, SIMATIC IT за Дискретно Производството увеличава видимостта и управлява прозрачно всички операции в производствения процес:

  • Затворя, подравнява и синхронизира съответствията между конструктивния замисъл и производство на продукта
  • Позволява въвеждане на инженерни изменения в конструктивната документация при вече започнало производството на продукта
  • Ръководи оператора, за да гарантира своевременно и правилно изпълнение на производствените процеси
  • Осигурява проследимост, родословие и видимост на незавършената работа (WIP), които са от съществено значение за разбирането на текущото състояние на производството и вземане на решения.
  • Позволява по-ефективно управление на несъответствията чрез обвързване на персонални предписания за процесите на преработка.
  • Подкрепа за мобилност, тъй като може да има широк набор от устройства използвани като клиенти.

Вижте повече за SIEMENS SIMATIC IT UADM на тази връзка ....


Историята...

Вече 20 години СпейсКАД доставя първокласни CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за разработка и производство на продукти с висока добавена стойност.

С решения от SIEMENS PLM Software, ние предлагаме технологиите на Industry 4.0, позволяващи на нашите потребители да иновират по-бързо, да произвеждат по-ефективно, да печелят повече!

Партньори

siemens.png
quinx.jpg
3d_systems.png
images.jpg
industryinfo_logo_b_o.gif

Контакти

6100 Казанлък, България
ул. Стара река 2
Дом на културата "Арсенал", ет.3, офис 310
Тел.: 02 90 33 999
          0431 63568
e-mail: spacecad@david.bg

 

© 2015 SpaceCAD