Блог

SIEMENS - решения за аеро-космически инженеринг

Инженерни решения за управление на процесите при разработка и реализация на космически системи с по-ниски разходи и намален риск. Индустрията за космоса винаги търси начин да изгради по-леки, по-ефективни и по-надеждни сателити, за намаляване на разходите за доставяне на полезен товар в орбита. Използването на нови материали, иновативни структури и системи създават нови възможности за по-достъпни космически системи и поп-евтини операции.

SIEMENS е основен доставчик на решения за проектиране и производство на аеро-космически апарати, сателити, двигатели и орнитални системи в световен мащаб. Списъкът на потребителите включва имена като BAe Systems, Boeing, General Dynamics, Lockheed-Martin, NASA, Роскосмос/Хруничев, Сухой, Rolls Royce Engines и много други.

Резултат с изображение за siemens aerospace digital


SIEMENS NX

От дизайна на продукта до инженеринга и производството, NX е най-доброто решение в класа, което помага на компаниите да доставят аеро-космически продукти и системи с висока точност по-бързо и по-ефективно. Дигиталното проектиране позволява създаването на дигитален двойник на реалния апарат. Този дигитлен двойник на самолета, спътника или двигателя представя всеки негов детайл и приложен аспект и може да се използва за симулиране, тестване и оптимизиране на продукта преди неговото производство. Вижте подробно ....

SIEMENS Teamcenter

Ползите от цифровизацията могат да бъдат постигнати, когато се премахнат всички интерфейси между отделните стъпки по веригата на стойността. Интерфейсите правят процеса податлив на грешка, поради което е необходим общ гръбнака за данните, който може да служи като непрекъсната комуникационна и иновационна платформа. Софтуерът Teamcenter PLM от Siemens е подходящото решение за управление на данните в аеро-космическата индустрия. Това е PLM решение, което предлага достъп до всички данни от всички значими области. Вижте подробно ...

 

global c4isr market 1


Заредете PDF с подробно описание на решенията на SIEMENS за аер-космоса от тази връзка ...

SIEMENS Simcenter

Simcenter ви позволява да прогнозирате ефективността на дизайна, чрез виртуален модел на продукта с 3D геометрия. Решенията за тестване на Simcenter предлагат цялостна, интегрирана среда за инженерни симулации и анализи, съчетавайки високоскоростно многоканално събиране на данни с пълен набор от интегрирани инструменти за тестване, анализ и отчитане. Вижте повече ....

FemapCAE hero211

SIEMENS LMS - решения за симулация и изпитване

Системите за симулация и тестване на LMS помагат на авиокосмическите компании да управляват сложността на продуктите чрез моделна мехатронна симулация и усъвършенствани тестови решения в процеса на разработване. LMS Testing Solutions увеличава продуктивността, доставя по-надеждни резултати и обхваща симулация и оптимизация на проектните решения за намаляване на всички видове шум, вибрации, при изпитания за издръжливост и при инженерни задачи в лабораторията.

Заредете PDF с подробно описание на решенията на SIEMENS за аер-космоса от тази връзка ...


Историята...

Вече 20 години СпейсКАД доставя първокласни CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за разработка и производство на продукти с висока добавена стойност.

С решения от SIEMENS PLM Software, ние предлагаме технологиите на Industry 4.0, позволяващи на нашите потребители да иновират по-бързо, да произвеждат по-ефективно, да печелят повече!

Партньори

Контакти

6100 Казанлък, България
ул. Стара река 2
Дом на културата "Арсенал", ет.3, офис 310
Тел.: 02 90 33 999
          0431 63568
e-mail: spacecad@david.bg

 

© 2015 SpaceCAD