Блог

SIEMENS обяви Solid Edge 2020!

SE2020

 

Визуализацията на дизайна в Solid Edge 2020 вдъхва живот на идеите и позволява на инженерите да валидират своя дигитален дизайн във физическа среда.

  • Нови възможности за валидиране на симулации спомагат за подобряване на качеството и намаляване броя на скъпоструващите прототипи
  • Нови моделно базирани дефиниции ускоряват производството

Siemens Digital Industries обяви най-новата версия на Solid Edge, която включва многобройни подобрения, които ще позволят на малките и средни производствени компании да ускорят разработването на продукти и производствени процеси. Чрез нови функции като виртуална реалност, разширени инструменти за валидиране, моделно базирани дефиниции и 2D разполагане (Nesting), Solid Edge 2020 предлага технологии от следващо поколение за подобряване на сътрудничеството, с пълна дигитализация на процеса на проектиране и производство.  Моделно базираните дефиниции в CAD дават възможност за създаване на пълно цифрово описание на продуктa в рамките на 3D модела, като по този начин се заменя традиционните 2D чертежи.

„Споделянето на проекти чрез виртуална реалност в Solid Edge 2020 може да промени начина, по който правим почти всичко. Това е абсолютна промяна на играта, която ще ни помогне да проектираме по-добре, докато общуваме по-ефикасно и по-ефективно с нашите клиенти и инженери", каза Стефан Ислинер, Управление на информацията, IM-CAD поддръжка в Krones AG. Solid Edge 2020 предоставя нови възможности за разширена виртуална реалност, които позволяват на потребителите да визуализират намеренията си за дизайн по нови начини и позволяват подобрено сътрудничество както вътре във фирмата, така и с доставчици и клиенти по време на процеса на проектиране. 

Заредете подробно описание на новото в Solid Edge 2020 от тази връзка.

 


Вземете под наем

img_3807_004.jpg

Историята...

Вече 20 години СпейсКАД доставя първокласни CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за разработка и производство на продукти с висока добавена стойност.

С решения от SIEMENS PLM Software, ние предлагаме технологиите на Industry 4.0, позволяващи на нашите потребители да иновират по-бързо, да произвеждат по-ефективно, да печелят повече!

Партньори

siemens.png
quinx.jpg
3d_systems.png
images.jpg
industryinfo_logo_b_o.gif

Контакти

6100 Казанлък, България
ул. Стара река 2
Дом на културата "Арсенал", ет.3, офис 310
Тел.: 02 90 33 999
          0431 63568
e-mail: spacecad@david.bg

 

Най-четеното

© 2015 SpaceCAD