• +359 2 90 33 999
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

NX CAM e №1 - изтеглете и се уверете сами!

Siemens NX CAM е много повече от поредния CAM софтуер. Вие може да използвате NX CAM за настройка и контрол на целия производствен процес на фрезови, и стругови и мулти шпинделни машини.

 Например, той предлага решение за автомобилни щамповки и включва множество най-добри практики в индустрията за автоматизиране на проектирането, управлението на размерте, валидирането и документацията на електродите.

 

 

SIEMENS доказва, че функционалната пълнота на NX CAM може значително да намали времето за NC програмиране. Това се постига чрез автоматично разпознаване и програмиране на типове обработващи елементи. В допълнение към ускоряването на работния процес, тази функция също така гарантира, че всички детайли са обработени в съответствие с доказаните най-добри практики за Вашите CNC машини. Тъй като траекториите на инструментите са асоциативно свързани обратно към CAD дизайна, всички промени е CAD се отразяват мигновено в пътищата на инструмента в CAM.

Комплексният подход на Siemens NX CAM към машинната обработка и производството предполага възможността да се симулира на практика физическата настройка и процеса на изпълнението на механичната обработка върху машината. Това ви позволява да откриете физически конфликти като машинни ограничения или сблъсъци с тела и други компоненти. Аналитичните инструменти могат също така да ви помогнат да разберете до каква степен пътищата на вашите инструменти са верни, и да откриете области, които са или недостатъчно обработени или прекалено обработени.

Освен оптимално програмиране на операциите върху всички видове CNC машини, NX CAM предлага завършен набор инструменти за програмиране на роботи и роботизирани операции, както и програмиране на процедури за метрологичен контрол на детайлите. NX CAM предлага пълния набор CAM функции на потребители, използваши други CAD продукти. 

Заредете безплатно пълно функционална 30 дневна версия на NX CAM от тази връзка ...

Вижте повече за SIEMENS NX CAM на тази връзка ...

 


Нови блог публикации

Контакти

6100 Казанлък, БЪЛГАРИЯ
ул. "Стара река" 2, етаж 3, офис 310
в Дом на културата "Арсенал", 
Тел.: +359 2 90 33 999, +359 431 6 35 68
e-mail: [email protected]

SpaceCAD

История

СпейсКАД доставя първокласни CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за разработка и производство на продукти с висока добавена стойност от създаването си през 1996 г.

С решения от SIEMENS DIGITAL INDUSTRIES Software, ние предлагаме технологиите на Industry 4.0, позволяващи на нашите потребители да иновират по-бързо, да произвеждат по-ефективно, да печелят повече!

Партньори

siemens.png
3d_systems.png
Shining 3D
Kuka
quinx.png
FAUSER AG
ZOLLER
E-Plus-3D
Industry Info
ESI ProCAST
MOLDEX 3D
zuken.png

Контакти

6100 Казанлък, БЪЛГАРИЯ
ул. "Стара река" 2, етаж 3, офис 310
в Дом на културата "Арсенал"

Тел.: +359 2 90 33 999, +359 431 6 35 68
e-mail: [email protected]

SpaceCAD
Copyright © 2023 SpaceCAD. A DAVID Holding Company. All rights reserved.