Блог

Стратегия за иновации: управление на измененията, Уебинар на живо: 4 септември 2019 г.

Бързо, лесно и точно управление на инженерните изменения с видимост в цялото предприятие

Новите изисквания на пазара и клиентите, новите технологии, конкурентните предизвикателства и непрекъснато увеличаващите се регулации налагат промените с експоненциални темпове през целия жизнен цикъл на продукта.

Mechanical Design Management Solidworks Integration tcm27 26411

За да ускори еволюцията на иновативните нови продукти, софтуерът за управление на жизнения цикъл на продуктите -  Teamcenter е изборът на индустриaлните лидери. Тъй като вашите продукти се променят все по-често, Teamcenter осигурява цялостен бизнес контрол и видимост на засегнатата информация, хора и процеси, така че можете ефективно да планирате и да реагирате на бързата скорост на промяна.

Teamcenter работи безпроблемно в развойни екипи, използващи DS Catia § SolidWorks, PTC ProE/Creo, Autodesk Inventor & AutoCAD, Siemens Solid Edge и NX.

С лесен, интуитивен достъп до уеб браузър, Teamcenter може да достигне до всички заинтересовани за продукта, така че те да бъдат предупредени и да участват в процесите наизменения.

Посетете този уебинар, за да разгледате по-подробно софтуера за управление на жизнения цикъл на продуктите Teamcenter PLM.

Вижте как Teamcenter осигурява цялостен бизнес контрол и видимост на информацията, хората и процесите, повлияни от промяната, за да можете ефективно да планирате и реагирате. С лесен и интуитивен достъп до уеб браузър, Teamcenter може да достигне до всички участници в процесите за разработка на продукта, които трябва да участват в процесите на промяна. 

Teamcenter може да помогне на вашия бизнес да намали закъсненията и да подобри качеството, докато правите промените, необходими, за да стимулирате развитието на иновативните продукти.


Вземете под наем

img_3807_004.jpg

Историята...

Вече 20 години СпейсКАД доставя първокласни CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за разработка и производство на продукти с висока добавена стойност.

С решения от SIEMENS PLM Software, ние предлагаме технологиите на Industry 4.0, позволяващи на нашите потребители да иновират по-бързо, да произвеждат по-ефективно, да печелят повече!

Партньори

siemens.png
quinx.jpg
3d_systems.png
images.jpg
industryinfo_logo_b_o.gif

Контакти

6100 Казанлък, България
ул. Стара река 2
Дом на културата "Арсенал", ет.3, офис 310
Тел.: 02 90 33 999
          0431 63568
e-mail: spacecad@david.bg

 

Най-четеното

© 2015 SpaceCAD