Всички новини

архивни публикации

Спейскад ще вземе участие в първото издание на събитието Additive Days – Балканска конференция за 3D технологии в София, което ще се проведе в дните от 3-ти до 6-ти октомври 2018 в София Тех Парк в иновационен форум „Джон Атанасов“. Проявата ще бъде в помощ и подкрепа на развитието на 3D технологиите на Балканския полуостров, популяризирането им, както и обмен на информация и последни тенденции в адитивното производство, с цел осъществяване на бъдещи международни колаборации и нови бизнес взаимоотношения.

Можете да ни откриете в Демонстрационната част /Експо/ на събитието на щанд A16 на 4 и 5 октомври от 09:30 до 18:00 часа. Посетете ни, за да научите всичко за 3D печата в метал – технология, предимства, материали и всичко останало, което Ви интересува.

3D print Metal

Подробна информация може да намерите на сайта на събитието additivedays.com

 Екипът на Спейскад ще Ви очаква!

 


Имаме страхотна новина за Вас! Сега Siemens PLM предлага 7 дни безплатен тест на NX CAD софтуера.
С този 7 дневен тест на Siemens NX CAD, Вие ще можете да:

    • Работите с широк набор от инструменти за дизайн, които са полезни във всеки един аспект на продуктовият инженеринг, от концептуалния модел до производството
    • Експериментирате с водещият в индустрията CAD софтуер в облака – без специални хардуерни изисквания
    • Имате достъп до ексклузивни уроци за NX’s Convergent Modeling и Realize Shape функционалност
   • Бъдете част от голяма общност на CAD потребители.

NX комбинира рамкови конструкции, сърфейсно и солид моделиране, директно и параметрично моделиране, всичко в една CAD система, позволявайки Ви да изберете най-добрите инструменти за реализиране на Вашите задачи. Геометричното моделиране с NX е невероятно бързо и интуитивно. За по-голяма гъвкавост, NX използва Синхронна технология за съвместимост с всички останали CAD данни, което Ви позволява лесно да си сътрудничите с други CAD системи и да редактирате мулти данни, като Ваши.

Регистрирайте се и стартирайте NX CAD още днес!

 

 

 


Уебинар Solid Edge 2019 - последно поколение софтер за разработка бъдещето в разработката на продукти 

Solid Edge e най- продуктивната 3D CAD система, която Ви дава възможност да проектирате по-добре, с помощта на Синхронната технология за ускоряване на проектирането, по-бързо редактиране и по-ефективно повторно използване на съществуващи данни.

SIEMENS Solid Edge 2019, последно поколение софтуер за разработка на продукти за съвременните инженери. Най- добрър в своя клас при проектирането на електрически системи и PCB дизайн. Напълно интегриран симулационен анализ. Най-модерни инстурменти за традиционно и адитивно производство. Нови възможности за управление на изискванията. Безплатено и сигурно, облачно базирано сътудничество.

Регистрирайте се за участие в нашия уебинар, който ще се проведе на 04 септември 2018г. /вторникк/ от 11:00часа и научете как технологията Siemens Solid Edge ще ви помогне да ускорите времето за разработка на нови продукти, както и нови начини за справяне с инженерните и производствените предизвикателства на съвременната индустрия.

РЕГИСТРИАЙТЕ СЕГА

Изтеглете и теставайте безплатно за 45 дни Siemens Solid Edge ST.

 


Подкатегории

Страница 1 от 22

Историята...

Вече 20 години СпейсКАД доставя първокласни CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за разработка и производство на продукти с висока добавена стойност.

С решения от SIEMENS PLM Software, ние предлагаме технологиите на Industry 4.0, позволяващи на нашите потребители да иновират по-бързо, да произвеждат по-ефективно, да печелят повече!

Партньори

Контакти

6100 Казанлък, България
ул. Стара река 2
Дом на културата "Арсенал", ет.3, офис 310
Тел.: 02 90 33 999
          0431 63568
e-mail: spacecad@david.bg

 

© 2015 SpaceCAD