Всички новини

архивни публикации

Всичко за 3D печата в метал на Additive Days 2020

Уважаеми клиенти, партньори и приятели,  

Посетете  нашия щанд на Additive Days 2020 и ние ще Ви вдъхновим с визионерски идеи и иновации в областта на адитивното производство в метал - от прототипиране до производство, които ще дадат на Вашия бизнес висока добавена  стойност. Ще научите всичко за 3D печат в метал- технология, ползи, материали ,успешни проекти. 
Очакваме Ви на нашия щанд в Демонстрационната част /Експо/ на събитието на 21 и 22 февруариот от 09:30 до 18:00 часа в София Тех Парк в иновационен форум „Джон Атанасов“. 
Additive Days е четиридневно събитие, посветено на 3D принтирането и неговите приложения в различни сфери. Балканският фестивал за адитивно производство е благоприятна възможност за стартирането на нови колаборации и инициативи. Събитието подпомага по-доброто разбиране на ролята на 3D принтирането в различни сфери: инженерство, медицина, бизнес и икономика, наука, образование, архитектура, дизайн, мода и други.  
Присъединете са към Спейскад ООД на Additive Days 2020, за да се запознаем и обсъдим решения за 3D печат, които ще генерират нови приходи, ще повишават производителността и ще намаляват оперативните разходи във Вашата компания.  
 IMG 20181004 093532

Подробна информация може да намерите на сайта на събитието additivedays.com  

Регистрация

 


Семинар "Как адитивното производство в метал трансформира традиционното?"

Защо 3D печатът в метал е важен?

Семинарът ще се съсредоточи върху това, как водещи производители и доставчици са трансформирали и оптимизирали процеса на разработка и производство на продукти, чрез възприемането на адитивния печат в метал. Също така ще акцентираме върху технологията и характеристиките на материалите, използвани за производството на детайли за крайна употреба, инструментална екипировка, резервни части и други.

По време на семинара, нашите специалистите ще бъдат на разположение, за да обсъдят с Вас, как те прилагат технологията и ще представят различни казуси с примери от реалния живот: Как Адитивното производство трансформира традиционното производство.

В рамките на семинара ще имате възможност да видите изработени от Спейскад ООД детайли чрез директен 3D печат в метал. Инж. Иван Савчев от Мехатроника АД ще сподели своя опит от използването на 3D печата в метал в компанията.

Семинарът е насочен към всички фирми, които търсят иновативни решения и нови възможности за бързо производството на детайли, резервни части, инструментална екипировка, индустриален клас прототипи и всяка нестандартна идея. Научете повече за характеристиките на материалите за 3D печат , за параметрите на последващата обработката, стратегиите при дизайна за 3D печат, възможните дефекти .

Ще Ви очаквамe в Сряда, 13 ноември, 10:30часа -12:00часа
Град Габрово, Конферентна зала на Университетска библиотека на ТУ - Габрово.

За повече информация Кремена Драгнева, тел. 0885 343 408, Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Участието в семинара е безплатно.

  Banner 3D print servieces

 


Един CAM за всички задачи и CNC машини

Само до 15 декември 2019 година може да закупите
Siemens NX CAM 3 оси + струг + ерозия + генератор на постпроцесори + 5 дни бeзплатно обучение само за 11 346 евро с 40% отстъпка

SIEMENS NX CAM Ви предлага множество предимства във високия клас CAM софтуер:
 - Програмиране на всяка CNC машина, робот и машина за метрологичен контрол
 - Разширено програмиране на CNC машини с контролери SIEMENS 840D
 - Механична обработка на 3D модели от SOLIDWORKS, Pro-E, Inventor, VISI, Top Solid
 - Безпроблемна механична обработка по 5 едновременно управлявани оси
 - Достоверна G-код симулация за производство без брак
 - Експертна CAM система за CNC механична обработка 
 - Оптимизирани, готови за работа, пост-процесори

Подробна информация за Siemens NX CAM и специалното предложение изтеглте от този линк.

Свържете се с нас на тел. 02 903 3999 и получете своето персонално предложение за различна конфигурация Siemems NX CAM подходяща за Вашето производство при същите условия.

Banner NX Postprocessors gotovi

 

Тествайте безплатно Siemens NX CAM в „облака“ за 30 дни:  https://trials.ias.plm.automation.siemens.com/nx-cam

 

 


Подкатегории

Страница 1 от 24

Допълващи продукти

Вземете под наем

img_3807_004.jpg

Историята...

Вече 20 години СпейсКАД доставя първокласни CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за разработка и производство на продукти с висока добавена стойност.

С решения от SIEMENS PLM Software, ние предлагаме технологиите на Industry 4.0, позволяващи на нашите потребители да иновират по-бързо, да произвеждат по-ефективно, да печелят повече!

Партньори

siemens.png
quinx.jpg
3d_systems.png
images.jpg
industryinfo_logo_b_o.gif

Контакти

6100 Казанлък, България
ул. Стара река 2
Дом на културата "Арсенал", ет.3, офис 310
Тел.: 02 90 33 999
          0431 63568
e-mail: spacecad@david.bg

 

Най-четеното

© 2015 SpaceCAD