Всички новини

архивни публикации

3D печат в Siemens NX

В бързо трансформищото се производствена индустрия, адитивното производство вече не е просто инструмент за бързо прототипиране. То се използва в широк кръг индустрии като аерокосмическата, медицината, енергетиката и потребителски стоки като процес за масово производство. Всички техники за 3D отпечатване като Стереолитографията (SLA), Лазерното синтероване (SLS), Мултиджет, Колрджет и други имат свои плюсове и минуси и основани на различни фактори, като разновидности на материала,начин на наслагване и спопяване на отделните слоеве, обем на изграждащия модел, цена, контрол на процеса и мониторинг.

3D Печатът дава възможност на дизайнера да преосмисли драстично дизайна изделието и да проектира така, че свойствата му да надхвърлят възможностите на традиционно произвежданите детайли . Има множество примери за нов дизайн на 3D отпечатани детайли във всички индустрии. Те са показали значително подобрение от гл.точка на намаляване на теглото, структурна здравина, температурно разпределение и други, дори ако са направени от същия материал.

 NX 11 с технологията за Convergent моделиране, Ви носи инструменти, с мощта, на които драстично да подобрите начина, по който да усъвършенствате Вашите изделия.

 

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

 

 


Историята...

Вече 20 години СпейсКАД доставя първокласни CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за разработка и производство на продукти с висока добавена стойност.

С решения от SIEMENS PLM Software, ние предлагаме технологиите на Industry 4.0, позволяващи на нашите потребители да иновират по-бързо, да произвеждат по-ефективно, да печелят повече!

Партньори

Контакти

6100 Казанлък, България
ул. Стара река 2
Дом на културата "Арсенал", ет.3, офис 310
Тел.: 02 90 33 999
Факс: 0431 63365
e-mail: spacecad@david.bg

 

© 2015 SpaceCAD