Всички новини

архивни публикации

Отново български студент с престижно място в Международната олимпиада за пластична деформация

1

За поредна година на проведената на 22-28 април 2017г. Международната олимпиада за пластична деформация, организирана от компанията QuantorForm, български студент се нареди в първите три места. Тази година в надпреварата участваха студенти от 39 факултета по пластична деформацията от различни университети от 13 страни. Петима бяха участниците от България. Благовест Златев заема трето място в общото класиране.
Надпреварата между участниците премина през следните етапи: Студентите получиха чертеж на оссиметрична част след обработка и проектираха горещата изковка и матрицата за окончателното коване, определиха необходимата технология за производството и симулираха предложения процес на коване. Симулация, за оценка и проверка на разработената технология, беше извършена с QForm софтуерно решение.
QuantorForm Ltd благодари на организаторите в различните страни и се надява на повече участници през следващата година!

 


Историята...

Вече 20 години СпейсКАД доставя първокласни CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за разработка и производство на продукти с висока добавена стойност.

С решения от SIEMENS PLM Software, ние предлагаме технологиите на Industry 4.0, позволяващи на нашите потребители да иновират по-бързо, да произвеждат по-ефективно, да печелят повече!

Партньори

Контакти

6100 Казанлък, България
ул. Стара река 2
Дом на културата "Арсенал", ет.3, офис 310
Тел.: 02 90 33 999
          0431 63568
e-mail: spacecad@david.bg

 

© 2015 SpaceCAD