Всички новини

архивни публикации

Конструиране с история на построението или Синхронно моделиране

Безплатна електронна книга разкрива недостатъците на конструирането с история на построенията и развенчава митовете за Синхронното моделиране ebook Synchronous Technology tcm1023 247600
Вижте, колко е лесно да научите CAD технологията с тази безплатната електронна книга за Solid Edge със Синхронната технология. В книгата първо е разгледана концепцията за работа със Синхронната технология, а след това са представени примери, как да я приложите към реална геометрия. Работата с привнесена геометрия е като с тази създадена в Solid Edge. Книгата Ви напътства стъпка по стъпка в Синхронната технология и представя цялостни примери, как революционно да промените Вашия начин на работа. Безплатната книга:

  * Помага на потребителите, използващи конструиране с история на построението да разберат, как работи Синхронната технология
  * Демонстрира, с описание и видео уроци, редактиране на конкретни детайли и в контекста на асемблирания модел.
  * Включва речник на индустриалните „моделни термини”

Автор на книгата е Мат Ломбард, който е машинен инженер от повече от 20 години. Основател е на блога Dezignstuff.com , и е написал няколко книги за CAD, засягащи теми от сърфейсното моделиране до CAD управлението на данни.

Ако искате да навлезете бързо в същността на Solid Edge със Синхронната технология и да научите колко лесно може да бъде CAD проектирането. Изтеглете назабавно безплатната електронна книга.


Историята...

Вече 20 години СпейсКАД доставя първокласни CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за разработка и производство на продукти с висока добавена стойност.

С решения от SIEMENS PLM Software, ние предлагаме технологиите на Industry 4.0, позволяващи на нашите потребители да иновират по-бързо, да произвеждат по-ефективно, да печелят повече!

Партньори

Контакти

6100 Казанлък, България
ул. Стара река 2
Дом на културата "Арсенал", ет.3, офис 310
Тел.: 02 90 33 999
          0431 63568
e-mail: spacecad@david.bg

 

© 2015 SpaceCAD