Всички новини

архивни публикации

Спечелете 3D принтер от конкурса "Генериране на идеи"

Solid Edge Community и списание Design World обявиха конкурс „Генериране на идеи”. Наградата е настолен 3D принтер от BeeVeryCreative заедно с 1-годишен абонамент за Solid Edge Premium!
С този конкурс Design World и екипът на Solid Edge ви предизвикват да проучите възможностите за генеративения дизайн за един от вашите ключови компоненти или предизвикателства в дизайна на продукти.

large

Това, което трябва да направите е да представите Вашата идея за компонент или продукт, желателно е да изпратите изображение/я на вашата идея, както и с 500 или по-малко думи да опишете предизвикателството да проектирате този компонент или продукт, използвайки подхода за генеративно проектиране, заедно с технологията за 3D печат.

Крайният срок е 28 Февруари 2018 г. Победителят ще бъде обявен на 09 Март 2018.

Повече инфромация за конкурса и формата за участие можете да намерите на този линк: https://www.designworldonline.com/generative-design-contest/.

Спейскад пожелава успех на всички участници!


Допълващи продукти

Вземете под наем

img_3807_004.jpg

Историята...

Вече 20 години СпейсКАД доставя първокласни CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за разработка и производство на продукти с висока добавена стойност.

С решения от SIEMENS PLM Software, ние предлагаме технологиите на Industry 4.0, позволяващи на нашите потребители да иновират по-бързо, да произвеждат по-ефективно, да печелят повече!

Партньори

siemens.png
quinx.jpg
3d_systems.png
images.jpg
industryinfo_logo_b_o.gif

Контакти

6100 Казанлък, България
ул. Стара река 2
Дом на културата "Арсенал", ет.3, офис 310
Тел.: 02 90 33 999
          0431 63568
e-mail: spacecad@david.bg

 

Най-четеното

© 2015 SpaceCAD