Всички новини

архивни публикации

Професионален софтуер за симулация Femap сега безплатно за студенти

Сега безплатно изтегляне на Siemens Femap софтуер вече е на разположение на студентите, за да им помогне с тяхното обучение, и това е същия усъвършенстван софтуер за симулация, използван в индустрията. Използването на инженерна симулация в промишлеността се увеличава, задвижвано от необходимостта от съкращаване на цикъла на проектиране и подобряване на дизайна, намаляване на разходите и подобряване на качеството на производство, по тази причина софтуера за симулации играе все по-важна роля в университетите.

Познанията в инженерни анализи може да Ви даде огромно предимство сред инженерните кадри. С безплатната версия на най-съвременната инженерна среда за анализ на пазара – Femap, Вие можете да изградите набор от умения, от които се нуждаете.

Научете повече за безплатна академична версия FEMAP.

Изтеглете своята безплатна академична версия FEMAP от тук.

femap ads 360x203 tcm29 2027 femap perpetual license tcm29 2120

 

 


Допълващи продукти

Вземете под наем

img_3807_004.jpg

Историята...

Вече 20 години СпейсКАД доставя първокласни CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за разработка и производство на продукти с висока добавена стойност.

С решения от SIEMENS PLM Software, ние предлагаме технологиите на Industry 4.0, позволяващи на нашите потребители да иновират по-бързо, да произвеждат по-ефективно, да печелят повече!

Партньори

siemens.png
quinx.jpg
3d_systems.png
images.jpg
industryinfo_logo_b_o.gif

Контакти

6100 Казанлък, България
ул. Стара река 2
Дом на културата "Арсенал", ет.3, офис 310
Тел.: 02 90 33 999
          0431 63568
e-mail: spacecad@david.bg

 

Най-четеното

© 2015 SpaceCAD