• +359 2 90 33 999
 • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

СИМУЛАЦИЯ

Altair SimSolid

Altair SimSolid е софтуер за симулации и инженерни анализи от ново поколение, разработен специално за нуждите на производствени компании. Altair SimSolid елиминира нуждата от опростяването на геометрията и генерирането на мрежи от крайни елементи - двете най-отнемащи време и сложни експертни задачи, изпълнявани в традиционните FEA симулации. Altair SimSolid позволява прецизен анализ на пълнофункционални асемблирани CAD модели за минути - без опростяване на геометрията, и без генериране на мрежи! 

Заявете Вашата тестова версия на SimSolid от тук ...  

Step02 Sim04


Вижте подробна спецификация на SimSolid на тази връзка ...

Запознайте се с технологията на SImSolid тук ... 

Прочетете статията за SimSolid в Develop3D на тази връзка ...

Вижте оценката за SimSolid на Engineering.com тук ...

 

 • SimSolid може да анализира сложни детайли и големи асемблирани модели, които не са по силите на традиционните FEA продукти, и да го прави ефективно на настолен компютър.
 • Както бърз, така и точен, SimSolid гарантира  точността на решението, като използва уникален многофазен адаптивен анализ. 
 • SimSolid предоставя превъзходни показатели за производителността, изчислителното време и отпечатъка в паметта, които позволяват много големи и сложни сглобени модели да бъдат решени бързо на настолни компютри от PC клас.

Много важно е да се знае, че изпъленението на задачите за симулация са напълно по силите на редови конструктори и инженери, без нужда от специфичните за метода на крайните елементи познания и умения!    

Анализирайте сложни детайли и големи асемблирани модели

SimSolid е проектиран да анализира както прости, така и сложни големи асемблирани модели, които не са възможни с традиционните FEA. SimSolid е толерантен към неточна геометрия. Монтажните му връзки са най-добрите в индустрията за обработка на нерешени контактни повърхности с пропуски и геометрия с припокриване. SimSolid работи директно с геометрията на основните CAD системи -  DS SolidWorks, Autodesk Fusion 360, OnShape, DS Catia, Autodesk Inventor, ProE Creo, Siemens NX/Solid Edge, плюс неутралните Parasolid, STEP, STL и VDA.
 

Altair Buys SIMSOLID - Digital Engineering 24/7


Автоматизирани работни процеси

SimSolid има интелигентни работни процеси, които ви позволяват да създавате сложни връзки - точкови заварки, шевове, болтове, лепила и други - за минути. Тези работни потоци намаляват или изцяло премахват времето за настройка на модела при работа с множество варианти на проекта. При импортиране на нов вариант, SimSolid автоматично наследява материали, връзки, товари и гранични условия. Софтуерът позволява и наследяване на товари от външен файл.

Бърза обратна връзка с дизайна

SimSolid е бърз, наистина бърз. Времето за решение обикновено се измерва в секунди до минути на стандартен компютър. Със SimSolid могат да бъдат анализирани и сравнени множество дизайнерски сценарии. И точността може да бъде определена на нивото на отделния детайл, което позволява бързо проучване до всяка точност на ниво детайл, която е необходимо.

Structural Analysis for Rapid Design Iterations | Altair SimSolid

Типове симулации

 • Линейна статика,
 • Модална и нелинейна статика (контактна, материална и геометрична),
 • Термична, свързана термично стресова, линейна динамика (време, честота и произволен отговор).

Поддържани материали

 • Изотропни
 • Несвиваеми
 • Еластопластични с нелинейни криви на напрежение спрямо деформации
 • Твърди
 • Дефинирани от потребителя

CAD интерфейси

 • Директна интеграция с базирани в “Облака” CAD системи
 • Стандартен STL изход от всяка CAD система
 • Дирекно зареждане от CATIA, NX, Solid Edge, Creo, SOLIDWORKS and Inventor
 • Директно зареждане на STEP, ACIS и Parasolid файлове. 

Нови блог публикации

Контакти

6100 Казанлък, БЪЛГАРИЯ
ул. "Стара река" 2,
Дом на културата "Арсенал", етаж 3, офис 310
Тел.: +359 2 90 33 999, +359 431 6 35 68
e-mail: [email protected]

SpaceCAD

История

Повече от 20 години СпейсКАД доставя първокласни CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за разработка и производство на продукти с висока добавена стойност.

С решения от SIEMENS PLM Software, ние предлагаме технологиите на Industry 4.0, позволяващи на нашите потребители да иновират по-бързо, да произвеждат по-ефективно, да печелят повече!

Партньори

siemens.png
3d_systems.png
quinx.png
zuken.png
ZOLLER
ESI ProCAST
MOLDEX 3D
FAUSER AG
Industry Info

Контакти

6100 Казанлък, БЪЛГАРИЯ
ул. "Стара река" 2,
Дом на културата "Арсенал",
етаж 3, офис 310
Тел.: +359 2 90 33 999, +359 431 6 35 68
e-mail: [email protected]

SpaceCAD
Copyright © 2020 SpaceCAD. A DAVID Holding Company. All rights reserved.