ПРОИЗВОДСТВО

DNC за MAZAK контролери

mazak-dnc-eng

Mazak със сериен интерфейс и DNC

Често е трудно или дори невъзможно да се интегрират по-старите контролери на MAZATROL в рамките на система DNC, поради кратките кодове на програмите, чувствително поведение по време на въвеждане на контролни команди от различни поколения и не документирани протоколи за трансфер. Не е за Quinx -"DNC in a box" за Mazak превключва режима на комуникация в ISO и MAZATROL транзакции и решава проблемите, споменати по-горе. Taкa всички програми могат да бъдат достъпни директно от MAZAK контролера, при използване на 11- до 40-цифрени кодове на програмата. Същият адаптер може да се използва за всички други контролери, поддържани от Mazak.
Mazak с мрежов адаптер и DNC
Новите контролери, като например 640 M / T и Matrix са оборудвани с вътрешен Ethernet адаптер, позволяващ лесното им интегриране в DNC системата. Независимо от това, управлението и достъпа до NC програмите често създават проблеми, които са елегантно решени с FTP-клиента на Quinx. FTP-клиент на Quinx поддържа следните Mazak контролери:
  • 640 M / T с Windows 95
  • Matrix с Windows XP FTP клиент за MAZATROL

dncftpclient2 en


Допълващи продукти

Вземете под наем

img_3807_004.jpg

Историята...

Вече 20 години СпейсКАД доставя първокласни CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за разработка и производство на продукти с висока добавена стойност.

С решения от SIEMENS PLM Software, ние предлагаме технологиите на Industry 4.0, позволяващи на нашите потребители да иновират по-бързо, да произвеждат по-ефективно, да печелят повече!

Партньори

siemens.png
quinx.jpg
3d_systems.png
zuken-all.png
industryinfo_logo_b_o.gif

Контакти

6100 Казанлък, България
ул. Стара река 2
Дом на културата "Арсенал", ет.3, офис 310
Тел.: 02 90 33 999
          0431 63568
e-mail: [email protected]

 

Най-четеното

© 2015 SpaceCAD