• +359 2 90 33 999
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

CAM/Техническа подготовка

ESI електромагнитна съвместимост

esiLogo

PAMCПрез последните десет години, електромагнитната съвместимост (EMC) се превърна в преобладаващ проектен критерии за всички промишлени сектори. Производителите трябва да гарантират, че техните продукти са в съответствие с международните правила и стандарти за ЕМС.

С увеличаване използването на бордово електронно оборудване, още в началния етапа на проектирането му е важно съответствието на EMC с приетите норми и стандарти.

PAM-CEM е създаден  за симулация с реалистични модели още на ранен етап от проектирането в индустриални сектори като транспорт, аеронавтика и отбрана, телекомуникации и електроника. Акцентиран е върху електромагнитни явления при работа в диапазона на средните и високи честоти.

Инженерите могат да управляват различни приложения чрез използване на общи и/или много специфични възможности за моделиране, които им предоставят  възможност да работят с напълно оборудвани 3D модели на бордови комплексни антени, както и с реалистични кабелни мрежи.

Вижте повече за PAM-CEМ на тази връзка ...


Нови блог публикации

Контакти

6100 Казанлък, БЪЛГАРИЯ
ул. "Стара река" 2,
Дом на културата "Арсенал", етаж 3, офис 310
Тел.: +359 2 90 33 999, +359 431 6 35 68
e-mail: [email protected]

SpaceCAD

История

Повече от 20 години СпейсКАД доставя първокласни CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за разработка и производство на продукти с висока добавена стойност.

С решения от SIEMENS PLM Software, ние предлагаме технологиите на Industry 4.0, позволяващи на нашите потребители да иновират по-бързо, да произвеждат по-ефективно, да печелят повече!

Партньори

siemens.png
3d_systems.png
quinx.png
zuken.png
ZOLLER
ESI ProCAST
MOLDEX 3D
FAUSER AG
Industry Info

Контакти

6100 Казанлък, БЪЛГАРИЯ
ул. "Стара река" 2,
Дом на културата "Арсенал",
етаж 3, офис 310
Тел.: +359 2 90 33 999, +359 431 6 35 68
e-mail: [email protected]

SpaceCAD
Copyright © 2020 SpaceCAD. A DAVID Holding Company. All rights reserved.