• +359 2 90 33 999
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

CAM/Техническа подготовка

ESI смачване и безопасност

esiLogo

crankshaft

Важна стъпка в създаването на продукти с висока потребителска стойност е проверката за безопасност на продукта още във фазата на неговото проектиране. Процестт, известен като симулиране на представянето с виртуалнен тестов модел (Virtual Performance Simulation - VPS) гарантира оптимални характеристики на продукта наред с гарантирана безопасност при неговата употреба в реални условия.

Виртуално базираните решения (VPS) на ESI съчетават няколко приложения, технологии и най-съвременни възможности за ефективен отговор на предизвикателствата на индустрията за скъсяване на времето за достигане до пазара, намаляване на разходите за разработване на продукти, и отговарят на целите за качеството. VPS предлага всеобхватно, мащабируемо решение за симулация на линейни и нелинейни статични натоварвания.

За виртуални краш тестове, симулиране на въздействието на удар и проверка на безопасността  в реални условия на професионално ниво, ESI осигурява виртуално базирани решения чрез много гъвкав софтуерен пакет, съответстващ на пазарните изисквания за многопрофилна оптимизация. Чрез използването на единен модел за симулация през всички тестове, VPS предлага специализирани солвъри и инструменти за моделиране на манекени, бариери, въздушни възглавници - всички в една потребителска работна среда.

В пакет от няколко приложения, позволява да се симулира удар и катастрофа (PAM-CRASH), безопасността на пътниците (PAM-SAFE, включително и динамиката на флуидите при надуването на въздушната възглавница), сценарии при удар с висока скорост (PAM-SHOCK), оптимизация (PAM-OPT), както и анализ  на движението и динамиката (PAM-MEDYSA).

Вижте повече на тази връзка ...


Нови блог публикации

Контакти

6100 Казанлък, БЪЛГАРИЯ
ул. "Стара река" 2,
Дом на културата "Арсенал", етаж 3, офис 310
Тел.: +359 2 90 33 999, +359 431 6 35 68
e-mail: [email protected]

SpaceCAD

История

Повече от 20 години СпейсКАД доставя първокласни CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за разработка и производство на продукти с висока добавена стойност.

С решения от SIEMENS PLM Software, ние предлагаме технологиите на Industry 4.0, позволяващи на нашите потребители да иновират по-бързо, да произвеждат по-ефективно, да печелят повече!

Партньори

siemens.png
3d_systems.png
quinx.png
zuken.png
ZOLLER
ESI ProCAST
MOLDEX 3D
FAUSER AG
Industry Info

Контакти

6100 Казанлък, БЪЛГАРИЯ
ул. "Стара река" 2,
Дом на културата "Арсенал",
етаж 3, офис 310
Тел.: +359 2 90 33 999, +359 431 6 35 68
e-mail: [email protected]

SpaceCAD
Copyright © 2020 SpaceCAD. A DAVID Holding Company. All rights reserved.