ПРОИЗВОДСТВО

Индустриални компютри и терминали за MES

Quinx Logo 2014 ManSol sml

BDE01

Индустриални компютри и сензори са важна връзка между човек, машина и IT мрежа. С тяхна помощ се извършва комуникация между MES софтуера и оператора на конкретната машина – независимо дали тя е с CNC управление, конвенционална без CNC контролер или работно място без машина или друго оборудване.
С помощта на тези терминали се въвеждат количества изработени детайли, изпълнени операции, бракувани детайли, причини за престой, управляват се прекъсвания за планирано измерване, контрол на качеството и смяна на инструменти.
 
Със семейството на индустриални компютри и сензори GEWATEC осигурява на потребителите на QUINX MES  универсална и цялостна информационна система за нуждите на производство.
 
GEWATEC индустриалните  компютри и контролери са поместени в здрав корпус с масло-устойчиви компоненти и предлагат голям набор от хардуерни интерфейси за клавиатури, баркод четци, RFID четци, ключове, Ethernet свързаност и още много други ...
 
IC900

Gewa1Индустриалният Терминал IC900 има 12 свободно програмируеми функционални клавиши с Shift функция. С тях могат да бъдат дефинирани и въвеждани в MES системата 24 различни събития - вкл. причини за прекъсвания, престои и брак. Терминалът използва цифрова клавиатура, за да погне на оператора да въведе атрибутни данни на операция, кодове, поредни номера и т.н.

Това също може да бъде направено с баркод скенер, свързан към USB-порта на IC900. Четецът на RFID позволява идентифицирането на оператора. Сигнална лампа показва с три различни цвята (зелен, кехлибар, червен), статута на общата ефективност на машината (OEE-overal equipment efectivenest), индексa na изпълнение на процеса, прекъсвания за измерване на качеството и смяна на инструмента.

IC3000

Gewa2IC3000 е стандартен, 100% съвместим индустриален компютър в износоустойчив IP54 защитен корпус. (IP64 отпред) със 17" чувствителен на докосване сензорен екран. Типично, той се използва на места, където се изисква разпечатване на материали.

 

 

 

 


Допълващи продукти

Вземете под наем

img_3807_004.jpg

Историята...

Вече 20 години СпейсКАД доставя първокласни CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за разработка и производство на продукти с висока добавена стойност.

С решения от SIEMENS PLM Software, ние предлагаме технологиите на Industry 4.0, позволяващи на нашите потребители да иновират по-бързо, да произвеждат по-ефективно, да печелят повече!

Партньори

siemens.png
quinx.jpg
3d_systems.png
zuken-all.png
industryinfo_logo_b_o.gif

Контакти

6100 Казанлък, България
ул. Стара река 2
Дом на културата "Арсенал", ет.3, офис 310
Тел.: 02 90 33 999
          0431 63568
e-mail: [email protected]

 

Най-четеното

© 2015 SpaceCAD