Индустриални роботи KUKA

KUKA в индустрията за пластмаси

КUKA за автоматизация в промишлеността за пластмаси

Plastics Robots

KUKA предлага широка гама роботи, специално проектирани за работа в пластмасовата промишленост. Те се характеризират предимно с четири свойства, които са от съществено значение в тази индустрия:

  • Леки: Настолните роботи на KUKA се отличават с ниското си тегло и малък обем. Те могат да бъдат инсталирани директно на машините за шприцване на пластмаси с минимално усилие, като по този начин спестяват пространство.
  • Бързи: Благодарение на ниската им маса, роботите KUKA в рафтовете постигат висока динамична производителност и много кратки цикли. Това дава възможност за по-висока производителност и ефективност на разходите при бързо изплащане.
  • С надеждно планиране: семействата роботи на KUKA имат идентичен монтажен образец на основата. Това позволява на различни роботи на KUKA да се използват на машини с различни размери без допълнителни мерки за планиране.
  • Дълбок обхват: Роботите на KUKA са проектирани за особено голям надолу надолу. Те оптимално имат достъп до работното пространство отгоре. Благодарение на ниската си височина те изискват малко вертикално пространство.

KUKA предлага широк спектър от роботи, напълно подходящи при производството на пластмаси:

  • KR 3 AGILUS серия:  The KR 3 AGILUS позволява автоматизация в клетки с размери до 600 х 600 mm. Благодарение на интелигентния си дизайн, той е икономичен, изисква минимална поддръжка и е изключително надежден.
  • KR AGILUS серия: С повече от дванадесет цикъла в минута, те са майстори на скоростта. Роботите се предлагат и във водоустойчиви варианти.
  • KR QUANTEC K серия: KR QUANTEC е насочена към осигуряване на перфектен баланс между полезния товар и обхвата. Когато става въпрос за точково заваряване, това е лидер на пазара. 
  • Серия KR 30 / KR 60-4 KSС красивото си рамо KR 60 L16-2 KS е перфектният робот за ограничени работни пространства.
  • KR CYBERTECH nano seriesПрецизeн, компактeн, гъвкав и възможен за инсталиране в най-малки пространства, KR CYBERTECH nano е идеален за работа и приложения с непрекъснато движение.
  • Серията KR QUANTECИнтелигентните полезни товари и интервали за достигане на серията KR QUANTEC позволяват проста, безопасна и икономична интеграция на роботите с полезен товар от 90 до 270 кг.

Познат интерфейс за бързо програмиране

Роботите KUKA изпълняват обработващи задачи като пластмасови машини и могат да бъдат програмирани като тях  чрез G-код (DIN 66025) благодарение на интерфейса KUKA.CNC или с помощта на SIEMENS NX CAM Robotics. Потребителите могат да създават програми, използващи верига от CAD / CAM процеси , и след симулация да ги изпълняват на робота, без да се налага да ги компилират. 

Изтеглете брошурата на KUKA за пластмасовата индустрия тук:


Историята...

Вече 20 години СпейсКАД доставя първокласни CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за разработка и производство на продукти с висока добавена стойност.

С решения от SIEMENS PLM Software, ние предлагаме технологиите на Industry 4.0, позволяващи на нашите потребители да иновират по-бързо, да произвеждат по-ефективно, да печелят повече!

Партньори

siemens.png
quinx.jpg
3d_systems.png
zuken-all.png
industryinfo_logo_b_o.gif

Контакти

6100 Казанлък, България
ул. Стара река 2
Дом на културата "Арсенал", ет.3, офис 310
Тел.: 02 90 33 999
          0431 63568
e-mail: [email protected]

 

Най-четеното

© 2015 SpaceCAD