Индустриални роботи KUKA

KUKA за Индустрия 4.0

Роботите KUKA като основен компонент на Индустрия 4.0

Повишаването на роботиката ще промени окончателно света по начина на Интернет и ИТ. Днес роботите KUKA са ключов елемент на Индустрия 4.0, като предоставят отговори, с нови производствени методи, на основните въпроси на нашето време:

  • Недостиг на ресурси
  • Изменението на климата
  • Последствията от ускоряване на нарастването на населението
  • Застаряването на обществото в индустриалните държави

Очевидно е, че роботите ще стават все по-малки, по-мобилни, свързани в мрежа и когнитивни. Скоро, те ще ни придружават във всяка област от ежедневието ни. Бъдещите поколения - "роботизирани местни" - ще видят роботите и техните възможности като услуги, които могат да бъдат поискани чрез интернет и адаптирани с натискане на мишката.

art spending forecast

Разходи за роботика и свързаните с нея услуги; източник: IDC Forecast Worldwide

В KUKA добавената стойност е резултат от интер-дисциплинарното взаимодействие между широк спектър от различни области на компетентност. Що се отнася до интернет на нещата и индустрията 4.0, те включват технологичен опит на Компанията в мрежата, облака и мобилните платформи. Тези области се сливат с основните компетенции на KUKA в областта на мехатрониката и автоматизацията. На тази основа вече създаваме интелигентни производствени решения, които преодоляват съществуващите бариери между цифровия свят и реалния свят .


Историята...

Вече 20 години СпейсКАД доставя първокласни CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за разработка и производство на продукти с висока добавена стойност.

С решения от SIEMENS PLM Software, ние предлагаме технологиите на Industry 4.0, позволяващи на нашите потребители да иновират по-бързо, да произвеждат по-ефективно, да печелят повече!

Партньори

siemens.png
quinx.jpg
3d_systems.png
zuken-all.png
industryinfo_logo_b_o.gif

Контакти

6100 Казанлък, България
ул. Стара река 2
Дом на културата "Арсенал", ет.3, офис 310
Тел.: 02 90 33 999
          0431 63568
e-mail: [email protected]

 

Най-четеното

© 2015 SpaceCAD