• +359 2 90 33 999
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

CAM/Техническа подготовка

Постпроцесиране

NX logoNX CAM предлага богата библиотека с налични, доказани в реалната работа пост-процесори за най-разпространените CNC системи и машини за механична обработка, вкл. за HERMLE, HAAS, DMG MORI, MAZAK, FANUC, MAKINO, FAGOR, OKUMA, MICRON, HEIDENHEIN и други. 
 
Вижте всички пълния списък налични пост-процесори за машинни конфигурации и поддържани контролери на тази връзка
 
Cam systems NX 22 b
 
Потребителите на NX CAM с договор за обновяване и техническа поддръжка могат да зареждат директно нужните им постпроцесори след въвеждане на своята парола в глобалния сайт за техническа поддръжка на SIEMENS Digital Industries Software.   
 

NX PostBuilder за разработка на собствени пост процесори

NX CAM се доставя стандартно със специализирания модул PostBuilder, който ви позволява да създавате собствени и/или редактирате съществуващи постпроцесори. Използвайки вградения графичен потребителски интерфейс, можете да зададете параметри за изискваните NC кодове без програмиране на ниско ниво. Вижте как да създадете бързо и лесно собствен пост процесор без програмиране ....

 

 


Оптимизиран постпроцесор за Siemens Sinumerik контролери

NX CAM предлага разширено програмиране за оптимално използване на мощните възможности на SINUMERIK контролерите. NX съчетава както напълно автоматични, така и избрани от потребителя опции, за да се гарантира, че пост процесора осигурява оптимизиран изход за контролери SINUMERIK в области като висока скорост на рязане и 5-осови обработки. Ядрото в софтуера на SINUMERIK (VNCK) се доставя с NX CAM като добавка за осигуряване симулация, задвижвана от G-кода на контролера, с цел прецизно и точно валидиране на изходния код към машината. NX предлага широка гама от пост-процесорни шаблони и доказани пост процесори  за широк спектър от оборудвани със SINUMERIK машини.

sinumericДоставка, разработка и внедряване на постпороцесори

1. След инсталиране на NX, Вие разполагате безплатно с 12 примерни постпроцесора за Fanuc, Heidenhain и Sinumerik, готови за механична обработка с 16 типови машини с различна кинематика и брой управляеми оси. Важно е да се знае, че за тези машини са налични съответните симулационни модели. Можете да ги намерите на Вашяи компютър в инсталационна папка:

...\Siemens\NX10.0\MACH\resource\library\machine\installed_machines 

2. Потребители с активен договор за обновяване и техническа поддръжка за Siemens NX с WebKey и парола могат да зареждат над 300 готови постпроцесора  300 постпроцесора за различни CNC машини от тук:
https://download.industrysoftware.automation.siemens.com/unigraphics/pb_posts/post_index.htm

3. След инсталиране на NX разполагате и с приложението PostBuilder, което ще намерите в стартовата папка на Siemens NX – Manufacturing. С него можете да отворите и коригирате всеки от споменатите по-горе постпроцесори, за да го пригодите към Вашите специфични изисквания.

4. Ако описаните дотук варианти не са достатъчни, екипът на СпейсКАД ООД ще настрои съществуващ, или ще разработи специализиран нов постпроцесор за конкретна Ваша машина. Вижте готовите пост-процесори за NX CAM на СпейсКАД на тази връзка ...

5. Ако въпреки това не сте намерите желания от Вас постпроцесор, свържете се с нас на https://www.spacecad.bg/za-spacecad/kontakti  


Нови блог публикации

Контакти

6100 Казанлък, БЪЛГАРИЯ
ул. "Стара река" 2, етаж 3, офис 310
в Дом на културата "Арсенал", 
Тел.: +359 2 90 33 999, +359 431 6 35 68
e-mail: [email protected]

SpaceCAD

История

СпейсКАД доставя първокласни CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за разработка и производство на продукти с висока добавена стойност от създаването си през 1996 г.

С решения от SIEMENS DIGITAL INDUSTRIES Software, ние предлагаме технологиите на Industry 4.0, позволяващи на нашите потребители да иновират по-бързо, да произвеждат по-ефективно, да печелят повече!

Партньори

siemens.png
3d_systems.png
Shining 3D
Kuka
quinx.png
FAUSER AG
ZOLLER
E-Plus-3D
Industry Info
ESI ProCAST
MOLDEX 3D
zuken.png

Контакти

6100 Казанлък, БЪЛГАРИЯ
ул. "Стара река" 2, етаж 3, офис 310
в Дом на културата "Арсенал"

Тел.: +359 2 90 33 999, +359 431 6 35 68
e-mail: [email protected]

SpaceCAD
Copyright © 2023 SpaceCAD. A DAVID Holding Company. All rights reserved.