ПРОЕКТИРАНЕ

NX Wave Engineering - свързващ редактор

WAVE автоматизация
 
Технологията на WAVE Engineering, вградена в NX предоставя мощен набор от инструменти, който позволяват да се създават взаимно асоциативни копия на геометрията между отделни детайли в асемблирания модел. WAVE Engineering създава асоциативни връзки между възли и детайли в модела „отгоре-надолу“ на база правилата, дефинирани от конструктора. Така могат да бъдат копирани произволни геометрични обекти и зависимости – вкл. Solid и листови тела, потребителски дефинирани координатни системи, геометрични данни, скици, криви и точки, както и параметрични изрази.

 

E6 Links1

 

Всички промени в геометрията на детайла „родител“ по подразбиране се отразяват във всички негови копия. Възможно е да се създаде връзка в определен времеви отрязък в дървото на изграждане на модела. Възможно е също така временното потискане на актуализирането на избрани връзки, или създаването на не-асоциативни копия.

Създаването, поддържането и обновяването на WAVE връзките в управлението на моделната структура е напълно зависимо от решенията на конструктора. Потискане на актуализацията на определени връзки се използва за да даде възможност за прецизен контрол върху целия процес на проектиране. По този начин, промените в най-горното ниво се размножават до долните нива само в строго определени моменти и по зададената от конструктора логика.


ge3


Използван съвместно със Синхронната Технология в NX CAM/CAM Express, свързващият редактор на Wave Engineering позволява немислима досега автоматизация, позволяваща пълна асоциативност на измененията във външен за NX CAM детайл и инструменталните пътища за механична обработка, генерирани в него! 

 

 

Независими проучвания във фирми от космическите изследвания, автомобилната промишленост и проектирането на сложни машини, които използват NX WAVE в своите процеси за разработване на продукти, разкриват реални бизнес предимства от неговото използване:

  • Подобрена комуникация между работните екипи,
  • Намалено време на цикъла за разработка,
  • Рационализирано създаване на варианти на продукта.
Тези подобрения се комбинират, за да се подобри отзивчивостта на клиентите и рентабилността на фирмата разработчик.

Допълващи продукти

Вземете под наем

img_3807_004.jpg

Историята...

Вече 20 години СпейсКАД доставя първокласни CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за разработка и производство на продукти с висока добавена стойност.

С решения от SIEMENS PLM Software, ние предлагаме технологиите на Industry 4.0, позволяващи на нашите потребители да иновират по-бързо, да произвеждат по-ефективно, да печелят повече!

Партньори

siemens.png
quinx.jpg
3d_systems.png
zuken-all.png
industryinfo_logo_b_o.gif

Контакти

6100 Казанлък, България
ул. Стара река 2
Дом на културата "Арсенал", ет.3, офис 310
Тел.: 02 90 33 999
          0431 63568
e-mail: [email protected]

 

Най-четеното

© 2015 SpaceCAD