• +359 2 90 33 999
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

OnRobot

OnrobotOnRobot предоставя пълна гама от периферия и иновативни решения за роботизирани производствени операции. 

Eлектрическите захвати сензори за сила / въртящ моментвакуумни захвати, всепризнатата технология Gecko  и инструментите за смяна на инструменти  помагат на производителите да получат всички предимства на автоматизацията, включително лекота на използване, рентабилност и безопасност при работа заедно с хора.  Със седалище в Одензе, Дания, OnRobot има офиси и в Далас, Лос Анджелис, Соест (Германия), Олборг (Дания), Барселона, Варшава, Шанхай, Токио, Сеул, Сингапур и Будапеща. 

OnRobot предлага периферия за всички най-разпространени индустриални роботи - KUKA, ABB, Universal  Robots, Fanuc, Mitsubishi и други. Вижте всички поддържани роботи тук: https://onrobot.com/en/robot-compatibility 

Продуктите OnRobot отварят нови възможности за автоматизиране на задачи, които никога не сте смятали за възможни. Авангардни системи за захващане и сензори за индустриална автоматизация на OnRobot позволяват лесно да проектирате наистина съвместими приложения, които дават възможност на вашата работна сила да работи рамо до рамо със съвместими роботи по сглобяване, довършване на повърхности, избор и поставяне, поддръжка или изпитване на машини.

Разгледайте видео библиотеката с типов решения на OnRobot на тази връзка: https://onrobot.com/en/onrobot-video-library 

Продукти

OnRobot attachments
Увеличете максимално възможностите си за автоматизация с гъвкавите инструменти за роботизирано производство. OnRobot предлага пълната гама от най-съвременни роботизирани захвати за ръце, сензори и чейнджъри за индустриална автоматизация. Всички наши продукти работят с всякакви колаборативни или леки индустриални роботи. Иновативните захвати, сензори за сила/въртящ момент и инструменти за смяна на инструменти променят играта в автоматизацията на процеси, отваряйки невиждани досега нови възможности за автоматизация и оптимизация на производството. Всеки от продуктите на OnRobot се предлага и с вграден електронен бърз чейнджър, който помага да се направи лесно и лесно програмиране и инсталиране. 

Вижте подробно продуктовата листа на OnRobot тук: https://onrobot.com/en/products

Приложения

Независимо кой процес искате да подобрите и  кой робот  предпочитате, модерните решения и инструменти на OnRobot  осигуряват на хиляди фирми по целия свят перфектна гъвкавост и лекота на използване. Възможностите са напълно неограничени, но ако сте любопитни за примери, разгледайте най-често срещаните приложения ...

Как да разширите бизнеса си с колаборативни приложения?

С появата на по-интелигентни, по-адаптивни инструменти, роботите вече могат да функционират с по-голяма скорост, здравина, безопасност и прецизност, изпълнявайки широк спектър от задачи, като същевременно максимизират възвръщаемостта на инвестициите. Научете повече за това как можете да активирате по-бързо производство при по-ниски разходи, като изтеглите нашата безплатна електронна книга от тук ...


Нови блог публикации

Контакти

6100 Казанлък, БЪЛГАРИЯ
ул. "Стара река" 2,
Дом на културата "Арсенал", етаж 3, офис 310
Тел.: +359 2 90 33 999, +359 431 6 35 68
e-mail: [email protected]

SpaceCAD

История

Повече от 25 години СпейсКАД доставя първокласни CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за разработка и производство на продукти с висока добавена стойност.

С решения от SIEMENS DIGITAL INDUSTRIES Software, ние предлагаме технологиите на Industry 4.0, позволяващи на нашите потребители да иновират по-бързо, да произвеждат по-ефективно, да печелят повече!

Партньори

siemens.png
3d_systems.png
Shining 3D
Kuka
quinx.png
FAUSER AG
ZOLLER
E-Plus-3D
Industry Info
ESI ProCAST
MOLDEX 3D
zuken.png

Контакти

6100 Казанлък, БЪЛГАРИЯ
ул. "Стара река" 2,
Дом на културата "Арсенал",
етаж 3, офис 310
Тел.: +359 2 90 33 999, +359 431 6 35 68
e-mail: [email protected]

SpaceCAD
Copyright © 2020 SpaceCAD. A DAVID Holding Company. All rights reserved.