ПРОИЗВОДСТВО

Програмиране за активно измерване

Намаляване времето за програмиране на процедури за измерване и инспекция с 80 процента е сериозно постижение при механичната обработка. Използването на модула за генериране информация за производството (PMI), включително GD & T/3D анотациите за допуски и толеранси от 3D CAD модела позволява автоматично генериране на програмите за инспекции.

Създаване на много точни и сигурни програми за инспекция, които отчитат всички характеристики и изисквания към толеранси, програмирани директно от CAD модела,  пестят не само време, но и гарантират производство без брак!

 

Резултат с изображение за Tecnomatix quality

 

Готови за производството програми

Модулът NX CAM/CMM създаде изходен код, който се чете от директно от софтуера и управлява измерващата машината. С избирането на подходящия пост процесор, системата създава машинни инструкции в DMIS или машинно-специфични формати.

Преди изпращането на програмата към цеха, можете да проверите чрез симулация дали програмите за проверка избягват сблъсък и са програмирани съобразно избраната стратегията за измерване. NX осигурява много проверки на програма, на различни нива, чрез пълна 3D симулация на измервателната машина.

Редица кинематични 3D модели на стандартни мерителни машини се доставят стандартно с NX CMM софтуерния модул. Тези симулации, базирани на реалния кинематичен модел на машината ви позволяват да проверите дали всички функции са достъпни, както и да се проверят, дали машинните граници не са превишени.

NX CMM доставя интегрирано решение

Напълно интегрирани функции за програмиране на мерителни машини в NX:

  • Генериране на програми за инспекции в единна система за моделиране, детайлиране, CAM и производство в NX.
  • Автоматично актуализиране на инспекционните функции синхронно с актуализацията и ревизиите на 3D модела на детайла.
  • Управление на координатни измервателни машини със софтуер за инспекция и измерване, генериран от система за програмиране в CAD/CAM продукта
  • Teamcenter за управлението на процесите и данните, за да сте сигурни, че винаги работи с правилната версия на файла.

SIEMENS Tecnomatix

Допълващи продукти

Вземете под наем

img_3807_004.jpg

Историята...

Вече 20 години СпейсКАД доставя първокласни CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за разработка и производство на продукти с висока добавена стойност.

С решения от SIEMENS PLM Software, ние предлагаме технологиите на Industry 4.0, позволяващи на нашите потребители да иновират по-бързо, да произвеждат по-ефективно, да печелят повече!

Партньори

siemens.png
quinx.jpg
3d_systems.png
zuken-all.png
industryinfo_logo_b_o.gif

Контакти

6100 Казанлък, България
ул. Стара река 2
Дом на културата "Арсенал", ет.3, офис 310
Тел.: 02 90 33 999
          0431 63568
e-mail: [email protected]

 

Най-четеното

© 2015 SpaceCAD