ПРОИЗВОДСТВО

SIEMENS Tecnomatix

SIEMENS Tecnomatix

Tecnomatix е цялостно портфолио от решения за цифрово производство, които ви помага да осъществите иновациите чрез синхронизиране на продуктовото инженерство, производственото инженерство и производството. Поддържан от най-добрaтa в класа платформа на Teamcenter Manufacturing PLM, Tecnomatix осигурява най-обхватния набор от решения за производство на пазара днес. 

Tecnomatix предлага следните групи решения: 

 • Планиране и управление на производството. Програмите за планиране и управление на Tecnomatix осигуряват един единствен източник на данни за продуктов дизайн и планиране на производството. С тези решения можете значително да подобрите сътрудничеството между дейностите по разработване на продукти и технологични процеси за производството. Вие ще бъдете в състояние да доствяте продуктите си на пазара по-бързо, като същевременно сте сигурни, че разходите за производство са под контрол. Още на
  https://www.plm.automation.siemens.com/en/products/tecnomatix/manufacturing-planning/index.shtml 
 • Производствена симулация и валидиране. Решенията за симулация и валидиране на Tecnomatix ви позволяват да извършите анализ на осъществимостта на производството във виртуална среда. Можете да извършите няколко анализа и да изпробвате потенциални проблеми преди да започнете производството. Чрез симулиране на производствените процеси вие сте в състояние да потвърдите, че избраният производствен процес е най-добрият от всички възможни алтернативи. Повече подробности можете да намерите тук: https://www.plm.automation.siemens.com/en/products/tecnomatix/manufacturing-simulation/index.shtml 

 • Пускане в производство и производство. Продуктите за пускането в производството на Tecnomatix ви позволяват безпроблемно да интегрирате системите за планиране и производствените системи за предсказуем старт на производството. Тази директна свързаност между системите за планиране и производство води до по-малко инсталации, по-малко операции и проблеми с качеството, с по-бързо достигате до планирания обем на продукцията. Вижте подробно на тази връзка: https://www.plm.automation.siemens.com/en/products/tecnomatix/launch-production/index.shtml
 • Производство на електроника. Tecnomatix за производство на електроника предоставя най-широко използваните решения за управление на производствените данни при проектиране, управление и интегриране на процеса на въвеждане на нови продукти (NPI), управление на производството в производствения участък и аутсорсинг на бизнес процесите в предприятието, и в неговите отдалечени поделения.
  Още: https://www.plm.automation.siemens.com/en/products/tecnomatix/electronics-manufacturing/index.shtml 
 • Infosite.  Intosite е приложение, базирано в облака, което предоставя 3D изображения на производствените съоръжения в географския им контекст, използвайки възможностите на географската информационна система (GIS). Intosite позволява съвместна работа и споделяне на знания между отдели и фабрики.
  Вижте още на: https://www.plm.automation.siemens.com/en/products/tecnomatix/intosite/index.shtml 

SIEMENS Tecnomatix

Допълващи продукти

Вземете под наем

img_3807_004.jpg

Историята...

Вече 20 години СпейсКАД доставя първокласни CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за разработка и производство на продукти с висока добавена стойност.

С решения от SIEMENS PLM Software, ние предлагаме технологиите на Industry 4.0, позволяващи на нашите потребители да иновират по-бързо, да произвеждат по-ефективно, да печелят повече!

Партньори

siemens.png
quinx.jpg
3d_systems.png
zuken-all.png
industryinfo_logo_b_o.gif

Контакти

6100 Казанлък, България
ул. Стара река 2
Дом на културата "Арсенал", ет.3, офис 310
Тел.: 02 90 33 999
          0431 63568
e-mail: [email protected]

 

Най-четеното

© 2015 SpaceCAD