SIEMENS Simatic IT UA DM

Резултат с изображение за simatic it uadm

Siemens предлага SIMATIC IT UA за Дискретно Производство, цялостно решение за автоматизация на производството, което запълва празнината между системите за управление на бизнеса (обикновено PLM, ERP, SCM и т.н.) и управлението на производствения процес, за общото увеличаване на ефективността на цялата верига за създаване на стойност:

 

Table

 

SIMATIC IT UA за Дискретно Производство покрива всички основни изисквания на Индустрия 4.0:

  • Мощният софтуер за управление на жизнения цикъл (PLM) позволява развитието и оптимизация на нови продукти в изцяло виртуална среда
  • В реалния свят на производството, концепцията за напълно интегрираната автоматизация (TIA) гарантира ефективността и оперативната съвместимост на всички компоненти на производствената автоматизация.
  • За фазата на управление на производството, Siemens осигурява цялостно портфолио от решения за управление на производствените операции (MES/MES/MOM), чрез свързване на PLM и автоматизацията, за даване възможност на клиентите да прилагат стратегии за пълното дигитализиране и интегриране на жизнените цикли на техния продукт.

Подобрена гъвкавост и време за пускане на пазара.

Използване на Siemens MES/MOM портфолио, нашите клиенти са в състояние да моделират, проследяват, визуализират, анализират, оптимизират, актуализират и хармонизират производствените процеси за да реагират на производствени събития в реално време. Интеграцията и автоматизация на процедурите за обмен на данни с PLM и (ERP) осигуряват гъвкавостта и мащабируемост, необходими за максималното реагиране.

С напълно оптимизирано цифрово предприятие, производителите са добре подготвени да реагират бързо на пазарните промени осъзнават иновациите, които клиентите изискват днес. С оглед на нарастващите изисквания, породени от клиентите, MES/MOM може да направи вашата производствена среда по-гъвкава и адаптивна. С напълно оптимизирано цифрово предприятие, производителите са добре подготвени да реагират бързо на промените на пазара и да реализират иновациите, които клиентите изискват днес.

Вижте ползите oт вендряване на MES решение със SIMATIC UA DM ...

Запознайте се с функционалните възможности на продукта ... 


SIEMENS NX CAM

Допълващи продукти

Вземете под наем

img_3807_004.jpg

Историята...

Вече 20 години СпейсКАД доставя първокласни CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за разработка и производство на продукти с висока добавена стойност.

С решения от SIEMENS PLM Software, ние предлагаме технологиите на Industry 4.0, позволяващи на нашите потребители да иновират по-бързо, да произвеждат по-ефективно, да печелят повече!

Партньори

siemens.png
quinx.jpg
3d_systems.png
zuken-all.png
industryinfo_logo_b_o.gif

Контакти

6100 Казанлък, България
ул. Стара река 2
Дом на културата "Арсенал", ет.3, офис 310
Тел.: 02 90 33 999
          0431 63568
e-mail: [email protected]

 

Най-четеното

© 2015 SpaceCAD