• +359 2 90 33 999
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

ПРОЕКТИРАНЕ

SIEMENS NX

NX smlSiemens NX е напълно интегрирана CAD/CAM/CAE система от висок клас насочена към  проектиране на продукти с висока добавена стойност, програмиране на CNC машини, роботи и метрология, и управление на жизнения цъкъл с Teamcenter c-PDMСега на цени, оптимизирани за малките и средни компании в България!


Vertolet 05
NX е предпочитаното CAD/CAM/CAE решение, избрано като корпоративен стандарт за проектиане и производство във водещи компании на Fortune 500 (http://fortune.com/global500/siemens/), работещи в областта на: 

NX предлага интегриран набор от инструменти, които координират процесите, запазват целостта на продуктовите данни и конструктивния замисъл, и рационализират целия процес за създаване на продукти.

Няма друго CAD/CAM/CAE решение днес на пазара, което да: 

SIEMENS NX помага на индустриални дизайнери, инженери и технолози да проектират, симулират, оптимизират и произвеждат по-добри продукти, по-бързо и с по-ниска себестойност.

NX за разработка на продукти 

Stress Plot jpg

Богат набор от интегрирани мултифизични симулации

Най-мощното, гъвкаво и иновативно решение за разработка на продукти в индустрията, NX има характеристиките, производителността и възможностите, които ви помагат да пуснете продукта на пазара по-бързо от всякога. NX Ви дава възможност да доставяте продукти "на пазара", като използвате повече виртуални модели на продуктите и по-малко, по-скъпи физически прототипи. Това води до печалби на пазара, по-ниски разходи за разработка и подобрено качество на продуктите.

NX за производството

G code driven simulation
Симулация на обработките през G-кода след постпроцесора

NX предлага ефективно управление на производствените операции "от край до край" за производство на високо прецизни детайли чрез цифрови машини и методи. С помощтта на NX CAM, Вие можете да програмирате всчики видове CNC машинни контролери, да управлявате роботизирани клетки, да задвижвате операции за 3D принтери и да измервате качеството, като използвате само една единствена софтуерна система.

Трансформирайте дигитално бизнеса си за производство на машинни детайли, за да увеличите производителността и печалбата.

Описание и тестова версия на SIEMENS NX може да заредите от тук ...  

Вижте предимствата на  NX като интегрирано решение за проектиране и производство на матрици тук  ...  


Нови блог публикации

Контакти

6100 Казанлък, БЪЛГАРИЯ
ул. "Стара река" 2, етаж 3, офис 310
в Дом на културата "Арсенал", 
Тел.: +359 2 90 33 999, +359 431 6 35 68
e-mail: [email protected]

SpaceCAD

История

СпейсКАД доставя първокласни CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за разработка и производство на продукти с висока добавена стойност от създаването си през 1996 г.

С решения от SIEMENS DIGITAL INDUSTRIES Software, ние предлагаме технологиите на Industry 4.0, позволяващи на нашите потребители да иновират по-бързо, да произвеждат по-ефективно, да печелят повече!

Партньори

siemens.png
3d_systems.png
Shining 3D
Kuka
quinx.png
FAUSER AG
ZOLLER
E-Plus-3D
Industry Info
ESI ProCAST
MOLDEX 3D
zuken.png

Контакти

6100 Казанлък, БЪЛГАРИЯ
ул. "Стара река" 2, етаж 3, офис 310
в Дом на културата "Арсенал"

Тел.: +359 2 90 33 999, +359 431 6 35 68
e-mail: [email protected]

SpaceCAD
Copyright © 2023 SpaceCAD. A DAVID Holding Company. All rights reserved.