• +359 2 90 33 999
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

ПРОЕКТИРАНЕ

NX - Допълващи модули

Female architect discussing digital blueprints at screen, leading conference room meeting


Siemens NX Mach™ предлага предварително конфигурирани решения, насочени към специфични дисциплини и проблеми при разработване на продукти. Можете да разширите и подобрите функционалността на серията Mach с допълнителни модули.

Тези добавки ви позволяват да конфигурирате вашите решения според специфичните изисквания със специализирани инструменти за проектиране, приложения за стандартни детайли, интегрирани в дизайна симулационни решения, набори от инструменти за програмиране и персонализиране и директни транслатори.

Маркираните с „токен лицензиране“ модули в прегледа на продукта са част от лицензионния пул, базиран на стойност. Лицензирането с токени ви предоставя допълнителна гъвкавост, тъй като можете да използвате токените, за да активирате всеки продукт, който е част от групата токени.

Допълващи модули

NX предоставя различни основни функционалности, които ви позволяват да обменяте данни между собствени системи и NX, да проверявате проекти в пълен размер с инструменти за виртуална реалност и ви дават допълнителен тласък в използваемостта с предсказване на команди, задвижвани от изкуствен интелект (AI), групирани в категориите, описани в менюто в дясно на екрана,
.


Нови блог публикации

Контакти

6100 Казанлък, БЪЛГАРИЯ
ул. "Стара река" 2, етаж 3, офис 310
в Дом на културата "Арсенал", 
Тел.: +359 2 90 33 999, +359 431 6 35 68
e-mail: [email protected]

SpaceCAD

История

СпейсКАД доставя първокласни CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за разработка и производство на продукти с висока добавена стойност от създаването си през 1996 г.

С решения от SIEMENS DIGITAL INDUSTRIES Software, ние предлагаме технологиите на Industry 4.0, позволяващи на нашите потребители да иновират по-бързо, да произвеждат по-ефективно, да печелят повече!

Партньори

siemens.png
3d_systems.png
Shining 3D
Kuka
quinx.png
FAUSER AG
ZOLLER
E-Plus-3D
Industry Info
ESI ProCAST
MOLDEX 3D
zuken.png

Контакти

6100 Казанлък, БЪЛГАРИЯ
ул. "Стара река" 2, етаж 3, офис 310
в Дом на културата "Арсенал"

Тел.: +359 2 90 33 999, +359 431 6 35 68
e-mail: [email protected]

SpaceCAD
Copyright © 2023 SpaceCAD. A DAVID Holding Company. All rights reserved.