• +359 2 90 33 999
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

ПРОЕКТИРАНЕ

Електро проектиране и печатни платки (PCB)

NX - Електро проектиране

Electrical Design

Електрически системи
NX предлага усъвършенствани софтуерни инструменти за цялостно проектиране на електрически системи, от дефиниране на електрическа/електронна архитектура, през подробен електрически дизайн и производство на кабелни снопове, до документация и диагностика.

NX Routing Cabling
Помага при насочване на електрически кабели в продуктов комплект, заедно с типични механични части и поддържащо оборудване, като тръбопроводи и канали. Софтуерът може автоматично да намира пътища, които са маршрутизирани между устройствата, и може да присвоява описанията на кабели към сегментите на пътя. Действителните дължини и диаметри на кабелите могат автоматично да се добавят към списъка с връзки за обратна връзка към ECAD приложения нагоре или надолу по веригата към други производствени приложения.

NX Routing Harness
Конструкторите могат да трасират електрически кабелни снопове, състоящи се от снопове проводници, и да определят типични механични детайли и поддържащо оборудване, като съединители и други устройства. Софтуерът може също да импортира характеристиките на окабеляването за връзки между електрически устройства. Действителни дължини на проводниците и диаметрите могат да се добавят автоматично към списъка с връзки за обратна връзка към ECAD приложенията нагоре или надолу по веригата към други производствени приложения.

NX - Проектиране на печатни платки (PCB)

5 Mentor graphics in NX zm4owi

NX осигурява среда за проектиране както на гъвкави, така и на твърди печатни платки (PCB). Въз основа на работни потоци, общи за проектиране на печатни платки, инструментите за проектиране на печатни платки помагат за моделирането на печатни схеми бързо и точно в контекста на асемблирания модел и изпращат очертанията за производство или към външна ECAD система за по-нататъшно усъвършенстване.

NX PCB Exchange
NX PCB Exchange осигурява основата за интуитивен и ефективен дизайн на твърди и гъвкави печатни платки. NX PCB Exchange позволява директна връзка с всички основни приложения за проектиране на печатни платки (PCB), поддържащи различни формати за обмен на данни за печатни платки (IDF, ProSTEP EDMD Schema, IDX) и производствени формати (ODB++, GenCAD).
NX PCB Exchange for Zuken Предава информация между NX и софтуера за проектиране на печатни платки Zuken CR-5000 и CR-8000. Данни като очертанията на платката, разположението на отворите, разположението на компонентите, и празните регионите могат да се предават двупосочно, като се използва формата на продукта на Zuken. Софтуерът също така позволява подобрен обмен на данни относно слоевете на платката, геометрията на медните следи и геометрията на областта на огъване.

NX Flexible PCD
Инструментите за проектиране на PCD помагат да се моделират печатни схеми бързо и точно в контекста на сглобка и да се изпратят контурите към производството или към ECAD система за по-нататъшно усъвършенстване. Моделът на печатна схема, разработен в NX, може да бъде проверен за луфтове и толеранси, а готовият модел на платката може да бъде прехвърлен в ECAD система за поставяне на компоненти и проследяване на веригата или развитие на слоя.


Нови блог публикации

Контакти

6100 Казанлък, БЪЛГАРИЯ
ул. "Стара река" 2,
Дом на културата "Арсенал", етаж 3, офис 310
Тел.: +359 2 90 33 999, +359 431 6 35 68
e-mail: [email protected]

SpaceCAD

История

Повече от 25 години СпейсКАД доставя първокласни CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за разработка и производство на продукти с висока добавена стойност.

С решения от SIEMENS DIGITAL INDUSTRIES Software, ние предлагаме технологиите на Industry 4.0, позволяващи на нашите потребители да иновират по-бързо, да произвеждат по-ефективно, да печелят повече!

Партньори

siemens.png
3d_systems.png
Shining 3D
Kuka
quinx.png
FAUSER AG
ZOLLER
E-Plus-3D
Industry Info
ESI ProCAST
MOLDEX 3D
zuken.png

Контакти

6100 Казанлък, БЪЛГАРИЯ
ул. "Стара река" 2,
Дом на културата "Арсенал",
етаж 3, офис 310
Тел.: +359 2 90 33 999, +359 431 6 35 68
e-mail: [email protected]

SpaceCAD
Copyright © 2020 SpaceCAD. A DAVID Holding Company. All rights reserved.