• +359 2 90 33 999
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

ПРОЕКТИРАНЕ

Интерфейси и транслатори

maxresdefault

Интерфейси, преглед и маркиране

NX Command Prediction
Потребителски интерфейс за машинно обучение с изкуствен интелект, който може да предскаже и подава команди на потребителя въз основа на изучени модели при използване на команди. Той позволява персонализиране на дизайнерската среда, като се вземат предвид разликите в знанията, стила и предпочитанията. Използването и споделянето на вече научени данни за използване на команди позволява намаляване на кривата на обучение, насърчава използването на най-добрите практики за област и/или индустрията и повишава производителността.

NX Viewer
С NX Viewer NX моделите и чертежите могат да се отварят, разглеждат и измерват в собствения NX формат. Това е идеално за потребители, които имат достъп и трябва да преглеждат NX данни, но не възнамеряват да запазват или презаписват NX данни.

NX DMU and Markup
Осигурява достъп до цифрови модели (DMU) и функции за маркиране, включително създаване на DMU работен набор, създаване на моментна снимка, манипулиране на моментна снимка, вмъкване на продукт, преместване в работния набор, нулиране до състояние на проектиране и добавяне на маркировки.

NX DMU & Markup Add-on for NX Viewer
Предоставя на потребителя на NX Viewer възможността да изпълнява функции за създаване и преглед на цифрови макети.

NX Virtual Reality Review
С NX Virtual Reality инженерите могат да изпитат проекти в човешки мащаб, давайки уникална перспектива. NX Virtual Reality е напълно интегрирана среда, позволяваща достъп с едно щракване до потапящо изживяване - без предварителна подготовка на данни. Всички инструменти за проверка във виртуалната реалност на NX ще бъдат познати на потребителите на NX, включително измерване, разделяне, скриване и изолиране.

NX Virtual Reality Collaborate
Сега с добавянето на възможност за съвместна работа с няколко човека, цели екипи могат да си сътрудничат във виртуалната реалност на NX, за да преглеждат дизайни по едно и също време, от всяка точка на света.

NX Appearance Management
Позволява на конструкторите и инженерите бързо и лесно да настроят серия от визуални представяния на един главен модел. Когато се комбинират с NX Render, тези визуални модели могат да бъдат изобразени с високо качество за преглед на проекта или като маркетингови активи.

NX Multi-user Design Notification
Тази функционалност позволява на конструкторите да спестят време и да премахнат преработката, като откриват промените в проекта, когато такива настъпят. Конструкторите могат да решат кои детайли да следят и да получават известия, когато следените от тях детайли биват изтеглени, регистрирани или запазени. Заредените детайли се актуализират автоматично до най-новата версия и потребителите могат да персонализират центъра за уведомяване.

Транслатори

NX STEP AP 242
Двупосочен транслатор с помощта на протокола за превод STEP AP242

NX CATIA V4 translator
Предоставя двупосочен превод между CATIA V4 и NX. Този инструмент изравнява монтажите до едно ниво както при импортиране, така и при експортиране.

NX CATIA V5 translator
Предоставя двупосочен превод и чете CATPart и CATProduct файлове. Този инструмент чете координатни системи, точки и подструктура на частите, геометрия, структура на сглобяване и атрибути на цвят, слой и име в NX.

NX транслатор за IFC
Двупосочен транслатор с файловия формат Industry Foundation Classes (IFC), който описва архитектурни и строителни данни.


Нови блог публикации

Контакти

6100 Казанлък, БЪЛГАРИЯ
ул. "Стара река" 2,
Дом на културата "Арсенал", етаж 3, офис 310
Тел.: +359 2 90 33 999, +359 431 6 35 68
e-mail: [email protected]

SpaceCAD

История

Повече от 25 години СпейсКАД доставя първокласни CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за разработка и производство на продукти с висока добавена стойност.

С решения от SIEMENS DIGITAL INDUSTRIES Software, ние предлагаме технологиите на Industry 4.0, позволяващи на нашите потребители да иновират по-бързо, да произвеждат по-ефективно, да печелят повече!

Партньори

siemens.png
3d_systems.png
Shining 3D
Kuka
quinx.png
FAUSER AG
ZOLLER
E-Plus-3D
Industry Info
ESI ProCAST
MOLDEX 3D
zuken.png

Контакти

6100 Казанлък, БЪЛГАРИЯ
ул. "Стара река" 2,
Дом на културата "Арсенал",
етаж 3, офис 310
Тел.: +359 2 90 33 999, +359 431 6 35 68
e-mail: [email protected]

SpaceCAD
Copyright © 2020 SpaceCAD. A DAVID Holding Company. All rights reserved.