• +359 2 90 33 999
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

ПРОЕКТИРАНЕ

Продуктово проектиране - 1/2

JigSaw ak3

Основната способност за моделиране на NX съчетава Wireframe, Surface, Solid, параметрично и директно моделиране в една среда, която позволява на дизайнерите да изберат най-подходящия инструмент за съответната задача.

  • Пионерските възможности като синхронна технология и технологията Convergent Modeling™ улесняват редактирането на проекти с прости методи на натискане и издърпване и работата с данни за фасет/мрежа в същата среда за моделиране.
  • Адаптивният потребителски интерфейс на NX използва машинно обучение, за да помогне на конструкторите да подобрят производителността.

NX Show/Hide Similar
Тази функция с активирано машинно обучение позволява на потребителя да показва или скрие множество компоненти, които са геометрично подобни на избран компонент. Тази функционалност ви помага лесно да разглеждате възли или да извършвате операции върху геометрично подобни компоненти.

Layout for NX
Това 2D идейно конструкторско решение ви позволява да се възползвате от основните 2D изисквания и да използвате позната среда за чертане. NX Layout предоставя много специални инструменти за поддръжка на 2D миграция на данни, 2D дизайн и оформление, както и 2D към 3D възможности за изследване на концепции в 2D, повторение и трансфер в 3D за генериране на 3D модели и сглобки.

NX WAVE Control
Гъвкав и мощен инструмент за свързване на геометрията, който позволява на конструкторите да дефинират връзки между детайлите при моделиране на параметрични сглобки. Структурите и ограниченията за контрол на сглобяването на WAVE помагат за опростяване на промените в проекта и ускоряване на моделирането на конфигурации, опции и варианти.

NX Assembly Path Planning
Софтуерът за планиране на пътя при сглобяването автоматично определя оптималния път без препятствия при извличане на компонент от монтаж. Полученият път се съхранява като набор от стъпки в последователност на сглобяване.
Пътят на извличане може да рационализира проучванията за обслужване чрез проверка на достъпа до компонентите, без да се изисква физически прототип или обширен анализ.

NX Lattice Structures
Често използвани в адитивното производство, решетъчните структури позволяват намаляване на теглото, без да се нарушава структурната цялост. NX Lattice Structures Design предоставя мощен набор от възможности за проектиране, включително персонализирани решетъчни клетки, за да отговарят на специфичните нужди на дизайна, като подобрена здравина, твърдост, устойчивост на удар, абсорбиране на енергия или порьозност, както и персонализирани и рандомизирани решетъчни структури. Възможно е филтриране за отделни решетъчни пръти и създаване на специални тетраедрични повърхностни и обемни решетъчни структури.

NX Structure Designer
Създавайте по-ефективно структурни рамки с лесна за използване възможност при моделиране на структурни рамки. Можете да създавате структурни рамки за минути, като използвате помощника за чертане на рамка, който може да създава 2D скелети с минимум щраквания.

NX Topology Optimization for Designers
Този инструмент за оптимизиране на проекта може да се използва за автоматизиране на подобряването на структурните проекти, като същевременно отговаря на различни изисквания за изпълнение, материали и производство. Той съдържа мощни възможности за оптимизация, включително възможността за настройка и извършване на оптимизация на един компонент или системен възел, възможност за добавяне на различни дизайнерски и производствени ограничения за контрол на резултатите от оптимизацията, като например симетрия на дизайна, офсет, черупки, сливане, адитивни ъгли на надвес, адитивни самоносещи, разпръскване на адитивни материали, формоване, леене, механична обработка и екструдиране.

NX Advanced Sheet Metal
Потребителите могат да моделират сложни детайли от листов материал, които съдържат елементи и нелинейни линии на огъване. Усъвършенстваната функция за фланци позволява лесно създаване на нелинейни фланци, използвайки входни параметри на клиента или съществуваща геометрия за дефиниране на форми и определяне на крайни граници. Напълно ревизираната функция позволява да се добавят сложни подгъви към фланци или щифтове, включително единични и многократни подгъви. Функцията за генериране на разгъвка осигурява богати данни за потребление надолу по веригата.

NX Fabric Flattener
Проектиран да генерира плоски модели за тъкани или еднопосочни тъкани. Може да се използва за изравняване на композитни ламинатни слоеве или всякакви материали, които отговарят на теоретичните модели за тъкани или еднопосочни тъкани.

NX Human Modeling
Конструкторите могат да създават модели на човешки същества, които могат да се използват за идентифициране на проблеми с прилягането, просвета и обхвата в проекта. След това човешките модели могат да се използват за изследване и проверка как хората взаимодействат с продуктовия дизайн, всичко това в средата на NX.

NX Human Modeling Posture Prediction
Специално насочено към автомобилната индустрия, предсказването на позата позволява на потребителите да позиционират модел на шофьор, пътник отпред или пътник отзад в статистически точна седнала позиция в автомобилно превозно средство.
Потребителите определят позицията на ръцете и краката на определено място, като например ръцете и краката на водача, докосващи волана и педала на спирачката и след това моделът прогнозира местоположението на бедрата на пътника, местоположението на очите и позициите на ръцете и краката на базата на тип превозно средство и местоположението на ръцете и краката на пътника.

NX Weld Assistant
Създава заварки, структурни лепила и механични връзки. Включва съпротивителни точкови заварки, механични заварки, дъгови заварки под формата на филета, челни, J, V, скосени и разширени скоси. Уплътнителите шевове могат да бъдат генерирани с всякаква форма на напречно сечение и могат да се дефинират като лепило или смес за напръскване. Има проверки за валидиране за всички видове дискретни заварки, заедно с възможност за импортиране и експортиране. Функцията за автоматична анотация генерира стандартни символи за заваряване и информация за продукта и производството (PMI) и всички характеристики на заварката могат да бъдат публикувани в Teamcenter.


Нови блог публикации

Контакти

6100 Казанлък, БЪЛГАРИЯ
ул. "Стара река" 2,
Дом на културата "Арсенал", етаж 3, офис 310
Тел.: +359 2 90 33 999, +359 431 6 35 68
e-mail: [email protected]

SpaceCAD

История

Повече от 25 години СпейсКАД доставя първокласни CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за разработка и производство на продукти с висока добавена стойност.

С решения от SIEMENS DIGITAL INDUSTRIES Software, ние предлагаме технологиите на Industry 4.0, позволяващи на нашите потребители да иновират по-бързо, да произвеждат по-ефективно, да печелят повече!

Партньори

siemens.png
3d_systems.png
Shining 3D
Kuka
quinx.png
FAUSER AG
ZOLLER
E-Plus-3D
Industry Info
ESI ProCAST
MOLDEX 3D
zuken.png

Контакти

6100 Казанлък, БЪЛГАРИЯ
ул. "Стара река" 2,
Дом на културата "Арсенал",
етаж 3, офис 310
Тел.: +359 2 90 33 999, +359 431 6 35 68
e-mail: [email protected]

SpaceCAD
Copyright © 2020 SpaceCAD. A DAVID Holding Company. All rights reserved.