• +359 2 90 33 999
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

ПРОЕКТИРАНЕ

Продуктово проектиране - 2/2

Engineer Working on Desktop Computer, Screen Showing CAD Software with Engine 3D Model, Her Male Project Manager Explains Job Specifics. Industrial Design Engineering Facility Office

NX Drawing Automation
Предоставя рамка за разработване на специфично за компанията решение за автоматизиране на чертане. С тази рамка потребителите могат да дефинират силно персонализиран набор от правила за създаване на чертежи по спецификация. Включени са и инструменти за разработване на персонализирани шаблони, използвани за автоматизиране на процеса на рисуване.

NX Physical Architecture Diagram Author
Използвана за системно инженерство, базирано на модели (MBSE), тази добавка помага при управлението и проследяването на голям брой продуктови и технически изисквания по време на процеса на проектиране. Той може да показва WAVE връзки, ограничения за сглобяване и размери между компонентите на 3D монтажа и докладва за състоянието на проверките за изискванията при измерване. Пакетът може да се използва самостоятелно в NX или във връзка с управлението на параметрите на Teamcenter MBSE.

NX Physical Architecture Diagram Viewer
Инструментът за изглед показва връзки като WAVE връзки, ограничения за сглобяване и размери между компонентите на 3D монтажи и докладва за състоянието на проверките на изискванията при измерване.

NX Physical Parameter Management Author
Използвана както MBSE, тази добавка управлява механичните изисквания и измерва резултатите за главните 3D и CAE модели. Той позволява на потребителите да създават и отчитат измервания в CAD модела и също така отчита състоянието на проверките на стойностите от CAE резултатите, извършени в други приложения като Simcenter™ 3D софтуер.

NX Physical Parameter Management Viewer
Инструментът за преглед показва отчети за измервания в CAD модела и наред с това отчита състоянието на проверките на стойностите от CAE резултатите, извършени в други приложения като Simcenter 3D.

NX Reference Point Cloud View
Позволява на потребителите да визуализират файлове с “облак” от точки във формат на база данни от точки (POD). Софтуерът позволява на дизайнерите лесно да добавят референтни обекти от облаци от точки в модели на оформление (например от NX Line Designer и приложения за проектиране на кораби) и да извършват различни операции върху облаците от точки, включително измервания и изрязване. NX Reference Point Cloud View помага за подобряване на работните процеси при виртуално планиране и намалява броя на грешките по време на физическото внедряване.

NX Join
Намалява времето за поставяне и дефиниране на крепежни елементи и хардуер, като същевременно подобрява качеството на дизайна на сглобката. Потребителите могат да дефинират стандартни функции за присъединяване с информация и атрибути за връзката между компонентите на сглобката. NX Join обхваща основната дефиниция на точкови връзки, включително нитове, болтове, лепила и точкови заварки.

NX OmniFree Transformer
Преобразувайте повърхнини в точки или криви в средата на NX. Точките/кривите компенсират отпружинирането, което се получава по време на щамповане.

NX OmniMesh Transformer
Тази добавка се използва за преобразуване на инструменти, предоставяйки възможности за преобразуване на повърхности в CAE мрежи, STL данни или облаци от точки в NX средата. Мрежовият STL/облак от точки компенсира отпружинирането, който се получава по време на формоване.

NX Algorithmic Modeling
Този модул помага при създаването на алгоритмично управлявани проекти. Потребителите могат да проектират и автоматизират усъвършенствани вариационни, параметрични форми, които не са възможни чрез традиционното интерактивно CAD моделиране. Той използва нов, базиран на логически редактор подход за изграждане на алгоритъм, който определя формата и променливостта на дизайна, осигурява лесен за използване интерфейс и работи идеално за автоматизация и шаблонизиране на дизайна.

NX Advanced Convergent Modeling™
Иновативни възможности за безпроблемна работа с геометрия на мрежата в интегриран CAD работен процес. С помощта на тази добавка става много по-лесно да се работи с данни от 3D скенери, полигонни моделиери и софтуер за симулация и данни от оптимизация на топологията. Тези инструменти също така улесняват подготовката на мрежова (STL) геометрия за 3D печат.

NX Implicit Modeling
Потребителите могат да създават управлявани от уравнения структури и да извършват стабилни операции по моделиране на сложни проекти. Усъвършенствани геометрични форми могат да бъдат проектирани с относителна лекота и сложните операции между геометрията имат висока степен на устойчивост спрямо по-традиционните методи като моделиране на b-rep. Чрез използването на конвергентното моделиране, NX може да представи тези резултати в използваем формат за моделиране надолу по веригата и симулационни/производствени операции.

NX Design for Additive Manufacturing
Предлага иновативни възможности, които подпомагат процеса на проектиране на детайли, подходящи за производство с помощта на 3D печат.


Нови блог публикации

Контакти

6100 Казанлък, БЪЛГАРИЯ
ул. "Стара река" 2,
Дом на културата "Арсенал", етаж 3, офис 310
Тел.: +359 2 90 33 999, +359 431 6 35 68
e-mail: [email protected]

SpaceCAD

История

Повече от 25 години СпейсКАД доставя първокласни CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за разработка и производство на продукти с висока добавена стойност.

С решения от SIEMENS DIGITAL INDUSTRIES Software, ние предлагаме технологиите на Industry 4.0, позволяващи на нашите потребители да иновират по-бързо, да произвеждат по-ефективно, да печелят повече!

Партньори

siemens.png
3d_systems.png
Shining 3D
Kuka
quinx.png
FAUSER AG
ZOLLER
E-Plus-3D
Industry Info
ESI ProCAST
MOLDEX 3D
zuken.png

Контакти

6100 Казанлък, БЪЛГАРИЯ
ул. "Стара река" 2,
Дом на културата "Арсенал",
етаж 3, офис 310
Тел.: +359 2 90 33 999, +359 431 6 35 68
e-mail: [email protected]

SpaceCAD
Copyright © 2020 SpaceCAD. A DAVID Holding Company. All rights reserved.