• +359 2 90 33 999
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

ПРОЕКТИРАНЕ

Проектиране, базирано на модели

NX Model Based Definition Advisor 6

NX Model-based Definition
Възможностите за дефиниране, базирани на модел в NX, позволяват производството на продукт в рамките на 3D модела чрез неговата пълна цифрова дефиниция. Чрез установяване на модела като единствен източник на истина, NX намалява времето, необходимо за изготвяне на инженерна документация, задвижва инструменти надолу по веригата за валидиране и производство и намалява нуждата от късни промени или бракуване.

NX PMI Effectivity
NX PMI Effectivity помага на конструктори, които проектират продукти съдържащи голям брой вариации, да определят коя информация за продукта и производството (PMI) на модела е подходяща за всяка продуктова конфигурация. NX PMI Effectivity добавя възможността за извеждане на ефективността на PMI обекти въз основа на геометрията, реферирана от PMI. Това ще позволи показването само на онези PMI обекти, които са от значение за избраната конфигурация на продукта.

NX Staged Models
Рационализирайте цялостния процес на проектиране с технологичен модел на поетапно производствено планиране и добавете пълна технологична производствена информация в рамките на 3D моделите. Тя включва геометрично представяне на стъпките, PMI и друга информация за производствения процес.

NX Technical Data Package
Пакет с технически данни - може да съдържа важни технически данни като модели, чертежи, свързани списъци, спецификации, стандарти и изисквания за изпълнение. Пакетът с технически данни в NX предоставя функционалност за създаване, модифициране, запазване, съхраняване и повторно използване на шаблони за пакети с технически данни и за публикуване на пакети с технически данни в признати от индустрията формати - JT плюс PDF и 3D PDF.

NX Open for .NET Author
Лицензът NX Open for .NET Author предоставя библиотеките на NX .NET API, документацията и помощните инструменти, необходими за създаване на .NET персонализирани приложения.

Knowledge re-use
Възможностите за повторно използване на знания в NX съкращават циклите на проектиране, намаляват разходите за разработка и подобряват производителността. С базирани на знания възможности за автоматизация, вашата компания може да улавя, използва повторно и последователно да прилага най-добрите практики в различните продуктови линии.

NX Product Template Studio Author
Шаблоните могат да се използват за управление на проект чрез разбиване на сложна сборка на управляеми модули, които след това могат да бъдат рекомбинирани според нуждите за конфигуриране на сложни продукти. NX Product Template Studio Author може да добави дефиниран от потребителя интерфейс към всеки параметричен модел, което позволява параметричните модели да бъдат интуитивно описани и пакетирани за последваща повторна употреба.

NX Product Template Studio Consumer
Показвайте и взаимодействайте с дефинирани от потребителя интерфейси на шаблони, създадени от приложението Product Template Studio Author. Този потребителски лиценз също така ще позволи потребителският интерфейс на модела на шаблона да се извиква автоматично, когато шаблонните модели се използват от библиотеката за многократно използване на NX.

NX Open Toolkits Author
NX Open е колекция от интерфейси за програмиране на приложения (API), които позволяват персонализирани приложения за NX чрез отворена архитектура, използваща добре познати езици за програмиране (C/C++, Visual Basic, C#, Java и Python).

NX Open Python Author
Лицензът на NX Open Python Author предоставя библиотеките на NX Python API, документацията и помощните инструменти, необходими за създаване на персонализирани приложения с програмен език Python.

NX Open Dialog Designers
Предоставя модули на приложения, визуален конструктор на диалози, библиотеки и документация, необходими за интерактивно изграждане на диалози с производствено качество за използване в средата на NX и поддържаните платформи. Дизайнерът на диалога се състои от два инструмента за проектиране: Block Styler, който предоставя интерактивни инструменти за проектиране на диалози, базирани на блокове, и User Interface Styler, който предоставя различни джаджи инструменти за изграждане на диалог за използване в NX средата.

NX Open GRIP Author
GRIP е език за графично програмиране, който позволява автоматизирани операции в NX. В някои случаи GRIP може да изпълнява разширени, персонализирани операции по по-ефективен начин, отколкото да използва NX интерактивно. NX Open GRIP Author предоставя GRIP Advanced Development Environment (GRADE) за редактиране, компилиране и свързване на GRIP програми.


Нови блог публикации

Контакти

6100 Казанлък, БЪЛГАРИЯ
ул. "Стара река" 2, етаж 3, офис 310
в Дом на културата "Арсенал", 
Тел.: +359 2 90 33 999, +359 431 6 35 68
e-mail: [email protected]

SpaceCAD

История

СпейсКАД доставя първокласни CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за разработка и производство на продукти с висока добавена стойност от създаването си през 1996 г.

С решения от SIEMENS DIGITAL INDUSTRIES Software, ние предлагаме технологиите на Industry 4.0, позволяващи на нашите потребители да иновират по-бързо, да произвеждат по-ефективно, да печелят повече!

Партньори

siemens.png
3d_systems.png
Shining 3D
Kuka
quinx.png
FAUSER AG
ZOLLER
E-Plus-3D
Industry Info
ESI ProCAST
MOLDEX 3D
zuken.png

Контакти

6100 Казанлък, БЪЛГАРИЯ
ул. "Стара река" 2, етаж 3, офис 310
в Дом на културата "Арсенал"

Тел.: +359 2 90 33 999, +359 431 6 35 68
e-mail: [email protected]

SpaceCAD
Copyright © 2023 SpaceCAD. A DAVID Holding Company. All rights reserved.