• +359 2 90 33 999
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

ПРОЕКТИРАНЕ

Формообразуващи инструменти

NX part: 4133_0_top_000

Автоматизирайте целия процес на разработка на инструменти, включително дизайн на детайли, оформление на сглобяването на инструмента и валидиране с помощта на усъвършенствана NX функционалност. С подхода “стъпка по стъпка” и асоциативност към проектите на детайлите, можете да работите дори с най-предизвикателните проекти на инструменти и приспособления.

NX Mold Wizard
Бързо и ефективно създавате матрици в тази цялостна работна среда с поддържащи функции и данни за компонентите за дизайна. Процесния подход се използва за идентифициране и разработване на критичните функции, необходими за изпълнение на задачите по проектиране на матрици. Подходът включва използване на специализирани инструменти, които опростяват, автоматизират и насочват потребителите през задачите, свързани с проектирането на шприцформи.

NX Feature2Cost – Stamping
Предоставя възможностите, необходими за анализиране на дизайна на продукта и идентифициране на ключови характеристики като огъванията, щамповането и дебелината на металните листове, които влияят върху производството на инструменти за щамповане. След като характеристиките бъдат анализирани, информацията се прехвърля към модула за изчисляване на разходите за инструменти в Teamcenter, за да се оцени производствената себестойност.

NX Feature2Cost – Mold
Помага на потребителите да анализират дизайна на продукта и да идентифицират ключови характеристики като ребра, отвори, сърцевини/кухини, странични сърцевини и други, които влияят върху производството на шприцформи. След като характеристиките бъдат анализирани, информацията за тези характеристики се прехвърля към инструментите в Teamcenter за изчисляване на разходите за производство на инструментите за леене под налягане.

NX Flow Blend
Позволява на конструкторите да създават стабилни идентични постоянни или променливи закръгления по множество сложни повърхности с малки кривини, които са от съществено значение за производството.

NX Electrode Design
Спестяващо време решение от типа “стъпка по стъпка”, което рационализира проектирането и производството на електроди за ерозйина обработка (EDM). Това решение помага за автоматизиране и ефективно проектиране, валидиране, документиране, производство и управление на целия процес на разработка на електроди - от проектирането до производството.

Progressive die

NX Progressive Die Wizard
Предлага инструментите за конструиране на матрици за прогресивно изтегляне. Когато планират процеса на формоване, конструкторите могат да дефинират целия процес, да разгънат детайла и да извършат анализ на възможността за формоване (използвайки NX One-step Formability Analysis), да вмъкнат разгъвката, да проектират отпадъка и да определят лентата и разположението на инструмента.

NX Die Structure Design
Доставя на проектантите на инструменти специфични средства за създаване на заготовки, изтегляне, изрязване и огъване на матрици и свързано с това трансферно оборудване за щамповане на детайли от метални листове.

NX Die Engineering
Средата, подобна на Wizard, предоставя на конструктора специфични за процеса инструменти при проектиране на работните повърхнини на матрицата.

NX Molded Part Validation
Анализира детайлите и автоматично предоставя на конструкторите информация за ъгли на наклон, области на подрязване, остри ъгли, малки радиуси и други елементи, които могат да компрометират качеството на матрицата. Предоставя на конструкторите лесна визуална проверка на сърцевината и страните на кухината.


Нови блог публикации

Контакти

6100 Казанлък, БЪЛГАРИЯ
ул. "Стара река" 2, етаж 3, офис 310
в Дом на културата "Арсенал", 
Тел.: +359 2 90 33 999, +359 431 6 35 68
e-mail: [email protected]

SpaceCAD

История

СпейсКАД доставя първокласни CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за разработка и производство на продукти с висока добавена стойност от създаването си през 1996 г.

С решения от SIEMENS DIGITAL INDUSTRIES Software, ние предлагаме технологиите на Industry 4.0, позволяващи на нашите потребители да иновират по-бързо, да произвеждат по-ефективно, да печелят повече!

Партньори

siemens.png
3d_systems.png
Shining 3D
Kuka
quinx.png
FAUSER AG
ZOLLER
E-Plus-3D
Industry Info
ESI ProCAST
MOLDEX 3D
zuken.png

Контакти

6100 Казанлък, БЪЛГАРИЯ
ул. "Стара река" 2, етаж 3, офис 310
в Дом на културата "Арсенал"

Тел.: +359 2 90 33 999, +359 431 6 35 68
e-mail: [email protected]

SpaceCAD
Copyright © 2023 SpaceCAD. A DAVID Holding Company. All rights reserved.