Solid Edge 2020

3d cad software solid edge siemensSIEMENS Solid Edge 2020 предоставя на инженерите - конструктори и технолози, завършено портфолио от решения за конструиране и производство на продукти - за механичен и електрически дизайн, симулация, производство, технически публикации, управление на данни и други.

 

Bernina


Разработван изключително върху собствените технологии на SIEMENS - Parasold, D-Cubed и JT, Solid Edge предлага не само богати функции за проектиране, но и мащабируеми решения за симулация, производство с CNC машини и PDM за управление на инженерните данни и изменения.


Изтеглете брошурата на Solid Edge 2020 (PDF) от тази връзка ...

Заредете Solid Edge 2020 за 45 дневен безплатен тест от тук ...

Вижте още за Solid Edge на Български език тук ...

Запознайте се с превъзходните функции на Solid Edge 2020 в YouTube ...

 

Механично конструиране

maxresdefaultСкорост и гъвкавост от ново CAD поколение

Използвайте Solid Edge за постоянно подобряване на детайлите и възлите, използвани в традиционните производства. Допълвайки мощните инструменти на традиционния CAD с функции за оптимизация на топологията, Solid Edge създава олекотени компоненти, идеално подходящи за производство чрез директен 3D печат и съвременни адитивни процеси.
Вижте повече тук...
 

Електро/PCB проектиранеmaxresdefault 1

Интегриран електрически/PCB дизайн

Модулите за електро проектиране и проектиране на печатни платки (PCB) в Solid Edge са разработени, за да задоволят изискванията на компаниите, за които лекотата при използване и интегритета на проектите са толкова важни, колкото и функционалността на инструментите за дизайн.
Вижте повече тук ...


Solid Edge 
CAM Pro за CNC производствa

maxresdefault 2Традиционно и адитивно производство

Програмирайте механична обработка на детайли или прототипи върху CNC машини, използвайки традиционната NC обработка или новите 3D адитивни процеси. Напълно интерираният, водещ CAM продукт Solid Edge CAM Pro генерира управляващи програми за механична обработка, роботи и метрология без транслиране на геометрия, и напълно асоциативно с проментите в Sоlid Edge модела!


С
имулация

Parmetric Studies 9922D0DBМащабируем FEM/FEA и CFD симулационен софтуер, който оптимизира проектните решения

Чрез изпълнение на симулация в началото на проекта се правят важните промени и се вземат решения, когато те са най-лесни. Симулацията съкращава времето за производство и чувствително намалява разходите за материали, като едновременно с това повишава качеството на продуктите! FEM/FEA симулацията оптимизира механичният дизайн на 3D детайли и асемблирани модели, CFD симулацията с FloEFD оптимизира взаимодействието на модела в
среда на флуидни потоци - въздух, вода и течности. 
 

Вградена PDM система - безплатно!Резултат с изображение за „solid edge data management“

Мащабируемо управление на данните

Възползвайте се от мащабируеми решения за управление на данни, от възможностите, от вградения в Solid Edge PDM без допълнително заплащане, до пълните PLM възможности на SIEMENS Teamcenter.


2D чертане и технически публикации

Динамични чертежи и технически публикации

Technical IllustrationsБързо създавайте 2D чертежи и 3D технически публикации, които ясно представят конструкцията и най-ефективните процеси за нуждите на производството, монтажа и поддръжка на вашите продукти. Вижте повече тук ...

Портал

Облачно сътрудничество

Възползвайте се от безплатното онлайн управление на CAD данните за преглед и сътрудничество в портала на Solid Edge, чрез браузър за преглед, маркиране и сигурно, контролирано споделяне.


Допълващи продукти

Вземете под наем

Историята...

Вече 20 години СпейсКАД доставя първокласни CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за разработка и производство на продукти с висока добавена стойност.

С решения от SIEMENS PLM Software, ние предлагаме технологиите на Industry 4.0, позволяващи на нашите потребители да иновират по-бързо, да произвеждат по-ефективно, да печелят повече!

Партньори

siemens.png
quinx.jpg
3d_systems.png
zuken-all.png
industryinfo_logo_b_o.gif

Контакти

6100 Казанлък, България
ул. Стара река 2
Дом на културата "Арсенал", ет.3, офис 310
Тел.: 02 90 33 999
          0431 63568
e-mail: [email protected]

 

Най-четеното

© 2015 SpaceCAD