Безплатна академична версия!

Безплатен професионален 3D CAD софтуер за ученици и студенти!

3d cad software solid edge siemensИнженерингът е вълнуваща, предизвикателна и възнаграждаваща дисциплина, която предлага възможности в разнообразен диапазон от кариери. Сега можете да изградите необходимите умения за работа със Solid Edge Student Edition - безплатна версия на същия лесен за използване софтуерен пакет, използван от професионалисти.


Импортиране и редактиране на мулти-CAD данни


Solid Edgeпредлага безплатна версия на ученици и студенти:

  • Пълнофункционална версия на Solid Edge за всеки ученик или студент
  • Предназначена за обучение, академични и курсови работи
  • С лиценз, който няма да изтече.

Регистрирайте се и изтеглете безплатната академична версия на Solid Edge на тази връзка ...

Забележка: Файловете, създадени в тази версия, не могат да бъдат отваряни в комерсиални версии на Solid Edge, а 2D чертежите са с воден знак.

" Solid Edge е лесен за научаване и използване, от интерфейса до отделните инструменти, необходими за усвояването на широк спектър от умения, включително моделиране с повърхнини, Solid моделиране, асемблиране и инженерни чертежи. Solid Edge ми позволи да направя всичко необходимо, за да проектирам и построя високо конкурентен автомобил, способен да спечеки Greenpower."

Дейвид Кулимор
За Solid Edge Student Edition
Cullimore Racing

Какво е включено?

Моделиране на детайли, асемблирани възли и тела от метални листове. Възможностите включват автоматизирано моделиране, създаване на рзагърнати изгледи, анимация, фотореалистичен рендеринг и FEM/FEA симулация. И с нашата уникална синхронна технология можете да се съсредоточите повече върху инженерните и дизайнерски концепции, а не върху вашия софтуер.

Обучение, което отговаря на вашите нужди

Получете безплатен достъп до уроци , базирани на теми или проектионлайн курсове по самостоятелна програма и интерактивни учебни ресурси . Материалите за обучение могат да се използват за самостоятелно научаване на Solid Edge или за допълване на обучението в клас. Студентите могат също така да получат Solid Edge сертификат, конкурентно предимство при кандидатстване за работни места.

Живи онлайн и офлайн общности

Влезте в нашата онлайн потребителска общност на Solid Edge, включително в специален форум за студенти. Ученето на Solid Edge ви дава възможност да участвате в различни проекти и конкурси, включително Greenpower Challenge и конкурс за студентски дизайн на Siemens Digital Industries Software.

Университетски клас на Solid Edge

Siemens Digital Industries Software предлага и университетски клас на Solid Solid, което включва повече възможности за внедряване във всеки учебен клас!
За инсталиране на тази версия, инструкторите трябва да посетят връзката "Solid Edge за преподаватели".

Регистрирайте се и изтеглете безплатната академична версия на Solid Edge на тази връзка ...


Историята...

Вече 20 години СпейсКАД доставя първокласни CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за разработка и производство на продукти с висока добавена стойност.

С решения от SIEMENS PLM Software, ние предлагаме технологиите на Industry 4.0, позволяващи на нашите потребители да иновират по-бързо, да произвеждат по-ефективно, да печелят повече!

Партньори

siemens.png
quinx.jpg
3d_systems.png
zuken-all.png
industryinfo_logo_b_o.gif

Контакти

6100 Казанлък, България
ул. Стара река 2
Дом на културата "Арсенал", ет.3, офис 310
Тел.: 02 90 33 999
          0431 63568
e-mail: [email protected]

 

Най-четеното

© 2015 SpaceCAD