3D моделиране от нов клас

Резултат с изображение за „solid edge“

 

3d cad software solid edge siemensУсъвършенстваната технология на SIEMENS предлага превъзходни инструменти за общо моделиране в Solid Edge, вкл. за адитивно производство и реверсивен инженеринг - всичко една система!

Активирани от уникалната технология за конвергентно моделиране на Siemens, тези възможности работят заедно с традиционните инструменти за редактиране на Solid Edge, за безпроблемно интегриране на съществуващи продукти във вашия процес на разработка.

  • Оптимизирайте продуктите за минимална маса с целенасочен генеративен дизайн и допълнително модифицирайте компонентите, използвайки реверсивна техника. Лесно правете промени, като използвате Синхронната Технология.

  • Финализирайте вашите детайли, като използвате 3D адитивни производствени процеси – като ги отпечатвате сами, или чрез онлайн мрежа за производствени услуги. Визуализирайте продукта си в реалната световна продуктова среда.


Изтеглете брошурата на Solid Edge 2020 (PDF) от тази връзка ...

Заредете Solid Edge 2020 за 45 дневен безплатен тест от тук ...

Вижте още за Solid Edge на Български език тук ...

Запознайте се с превъзходните функции на Solid Edge 2020 в YouTube ...

 

r6

Генеративен дизайн. Допълвайки мощни дизайнерски инструменти с оптимизация на топологията, генеративните методи на проектиране създават по-леки компоненти, идеално подходящи за незабавно производство чрез съвременните адитивни процеси. Алтернативно, използвайте Solid Edge за допълнително усъвършенстване на формата на детайлите при традиционно производство.

Конвергентно моделиране. Solid Edge ви позволява да 14включите мрежови модели в процеса на проектиране, за да създавате реалистични проекти. Можете също така безпроблемно да комбинирате традиционните „b-rep“ Solid модели с триъгълни мрежови модели, без отнемане на време и внасяне на грешки.

Моделиране за адитивно производство. Решенията за адитивно производство чрез 3D печат в Solid Edge ви позволяват да създавате продукти от световна класа, използвайки най-новите технологии за 3D печат и адитивно производство.

3D реверсивен инженеринг. С бързия растеж на 3D скенерите с висока разделителна способност, дори наследени детайли, проектирани на чертожната дъска, могат да бъдат цифрово представени и модифицирани така, че да отговарят на съвременния дизайн без пълна реконструкция. Solid Edge ви позволява да сканирате, редактирате и произвеждате продукти по-бързо с мощни инструменти и възможности за реверсивен инженеринг.

Синхронна технология. Solid Edge прави създаването и редактирането на 3D дизайн на продукти по-бързо и по-лесно чрез нашата уникална Синхронна Технология - комбиниране на скоростта и простотата на директното моделиране с гъвкавостта и контрола на параметричния дизайн. Синхронната технология помага на инженерите да проектират продукта с оглед неговата себестойност, поддържайки развитието му в правилната посока, и в рамките на бюджета.

Виртуална реалност. Валидирайте дигиталния дизайн, използвайки компютърно генерирани 3D модели в реална физическа среда, като свържете цифровите модели с физическия свят.

Parasolid. Двигателят зад Solid Edge е софтуерът на Siemens Parasolid® - най-широко използваното компютърно ядро ​​за геометрично моделиране в индустрията.  Parasolid осигурява 100-процентова съвместимост на 3D модели между приложения за разработка на продукти. Чрез разрешаването на създаването и модифицирането на цифрови 3D модели, Solid Edge поема ангажимента на Siemens да предостави възможности за цифрово преобразуване на своите потребители.


Историята...

Вече 20 години СпейсКАД доставя първокласни CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за разработка и производство на продукти с висока добавена стойност.

С решения от SIEMENS PLM Software, ние предлагаме технологиите на Industry 4.0, позволяващи на нашите потребители да иновират по-бързо, да произвеждат по-ефективно, да печелят повече!

Партньори

siemens.png
quinx.jpg
3d_systems.png
zuken-all.png
industryinfo_logo_b_o.gif

Контакти

6100 Казанлък, България
ул. Стара река 2
Дом на културата "Арсенал", ет.3, офис 310
Тел.: 02 90 33 999
          0431 63568
e-mail: [email protected]

 

Най-четеното

© 2015 SpaceCAD