Миграция от SolidWorks

3d cad software solid edge siemensSolid Edge може да работи с данни от много различни CAD системи, включително SolidWorks, STRC, ProE, Inventor, Catia и AutoCAD. За работа с модели на SolidWorks, ние препоръчваме да използвате вградения в Solid Edge инструмент за миграция на данни от SolidWorks.

За да обобщим видеото, нека разгледаме някои от предимствата на използването на инструмента за миграция на данни SolidWorks.

1. Mиграция на чертежите

Ако погледнете сборния чертеж, можете да видите всички изгледи, балони и законопроект от материали, мигрирани в Solid Edge.

2. Връзки в сглобени асемблирани модели

„Мениджърът за връзки в асемблирания модел“ е обобщение на всички монтажни взаимоотношения в рамките на определения възел. В мениджъра можете да променяте всяка една от връзките - всички те са направени направо от файловете на SolidWorks. Ако изберете части от „Pathfinder“, ще забележите, че всички части имат връзки в рамките на монтажа.

3. Пренаредете чертежите

Можете да плъзнете всеки изглед вътре в рамките на чертежа и всички изгледи ще останат подравнени, както трябва.

4. Характеристики на отвори

С инструмента за миграция на SolidWorks данни всички характеристики на отворите ще мигрират специално като отвори. Това означава, че след това всеки отвор може да бъде избран и променен в Solid Edge като такъв.

5. Миграция на материали и характеристики

Материалите и персонализираните характеристики също мигрират от SolidWorks към Solid Edge. Поради това няма причина да променяте скици, ако искате да направите редакция - можете просто да плъзнете лица на части или да въведете стойност.

6. Напълно свързани файлове

Тъй като детайлите и чертожните  файлове са напълно свързани, всички чертожни файлове ще се актуализират всеки път, когато правите редакции в съответния файл на детайла. 


Изтеглете брошурата на Solid Edge 2020 (PDF) от тази връзка ...

Заредете Solid Edge 2020 за 45 дневен безплатен тест от тук ...

Вижте още за Solid Edge на Български език тук ...

Запознайте се с превъзходните функции на Solid Edge 2020 в YouTube ...


Допълващи продукти

Вземете под наем

Историята...

Вече 20 години СпейсКАД доставя първокласни CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за разработка и производство на продукти с висока добавена стойност.

С решения от SIEMENS PLM Software, ние предлагаме технологиите на Industry 4.0, позволяващи на нашите потребители да иновират по-бързо, да произвеждат по-ефективно, да печелят повече!

Партньори

siemens.png
quinx.jpg
3d_systems.png
zuken-all.png
industryinfo_logo_b_o.gif

Контакти

6100 Казанлък, България
ул. Стара река 2
Дом на културата "Арсенал", ет.3, офис 310
Тел.: 02 90 33 999
          0431 63568
e-mail: [email protected]

 

Най-четеното

© 2015 SpaceCAD