• +359 2 90 33 999
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

ПРОЕКТИРАНЕ

Solid Edge 2020

3d cad software solid edge siemensSIEMENS Solid Edge 2020 предоставя на инженерите - конструктори и технолози, завършено портфолио от решения за конструиране и производство на продукти - за механичен и електрически дизайн, симулация, производство, технически публикации, управление на данни и други.

 

Bernina


Разработван изключително върху собствените технологии на SIEMENS - Parasold, D-Cubed и JT, Solid Edge предлага не само богати функции за проектиране, но и мащабируеми решения за симулация, производство с CNC машини и PDM за управление на инженерните данни и изменения.


Изтеглете брошурата на Solid Edge 2020 (PDF) от тази връзка ...

Заредете Solid Edge 2020 за 45 дневен безплатен тест от тук ...

Вижте още за Solid Edge на Български език тук ...

Запознайте се с превъзходните функции на Solid Edge 2020 в YouTube ...

 

Механично конструиране

maxresdefaultСкорост и гъвкавост от ново CAD поколение

Използвайте Solid Edge за постоянно подобряване на детайлите и възлите, използвани в традиционните производства. Допълвайки мощните инструменти на традиционния CAD с функции за оптимизация на топологията, Solid Edge създава олекотени компоненти, идеално подходящи за производство чрез директен 3D печат и съвременни адитивни процеси.
Вижте повече тук...
 

Електро/PCB проектиранеmaxresdefault 1

Интегриран електрически/PCB дизайн

Модулите за електро проектиране и проектиране на печатни платки (PCB) в Solid Edge са разработени, за да задоволят изискванията на компаниите, за които лекотата при използване и интегритета на проектите са толкова важни, колкото и функционалността на инструментите за дизайн.
Вижте повече тук ...


Solid Edge 
CAM Pro за CNC производствa

maxresdefault 2Традиционно и адитивно производство

Програмирайте механична обработка на детайли или прототипи върху CNC машини, използвайки традиционната NC обработка или новите 3D адитивни процеси. Напълно интерираният, водещ CAM продукт Solid Edge CAM Pro генерира управляващи програми за механична обработка, роботи и метрология без транслиране на геометрия, и напълно асоциативно с проментите в Sоlid Edge модела!


С
имулация

Parmetric Studies 9922D0DBМащабируем FEM/FEA и CFD симулационен софтуер, който оптимизира проектните решения

Чрез изпълнение на симулация в началото на проекта се правят важните промени и се вземат решения, когато те са най-лесни. Симулацията съкращава времето за производство и чувствително намалява разходите за материали, като едновременно с това повишава качеството на продуктите! FEM/FEA симулацията оптимизира механичният дизайн на 3D детайли и асемблирани модели, CFD симулацията с FloEFD оптимизира взаимодействието на модела в
среда на флуидни потоци - въздух, вода и течности. 
 

Вградена PDM система - безплатно!Резултат с изображение за „solid edge data management“

Мащабируемо управление на данните

Възползвайте се от мащабируеми решения за управление на данни, от възможностите, от вградения в Solid Edge PDM без допълнително заплащане, до пълните PLM възможности на SIEMENS Teamcenter.


2D чертане и технически публикации

Динамични чертежи и технически публикации

Technical IllustrationsБързо създавайте 2D чертежи и 3D технически публикации, които ясно представят конструкцията и най-ефективните процеси за нуждите на производството, монтажа и поддръжка на вашите продукти. Вижте повече тук ...

Портал

Облачно сътрудничество

Възползвайте се от безплатното онлайн управление на CAD данните за преглед и сътрудничество в портала на Solid Edge, чрез браузър за преглед, маркиране и сигурно, контролирано споделяне.


Нови блог публикации

Вземете под наем

Контакти

6100 Казанлък, БЪЛГАРИЯ
ул. "Стара река" 2,
Дом на културата "Арсенал", етаж 3, офис 310
Тел.: +359 2 90 33 999, +359 431 6 35 68
e-mail: [email protected]

SpaceCAD

История

Вече 20 години СпейсКАД доставя първокласни CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за разработка и производство на продукти с висока добавена стойност.

С решения от SIEMENS PLM Software, ние предлагаме технологиите на Industry 4.0, позволяващи на нашите потребители да иновират по-бързо, да произвеждат по-ефективно, да печелят повече!

Партньори

siemens.png
3d_systems.png
quinx.png
zuken.png
ZOLLER
ESI ProCAST
MOLDEX 3D
FAUSER AG

Контакти

6100 Казанлък, БЪЛГАРИЯ
ул. "Стара река" 2,
Дом на културата "Арсенал",
етаж 3, офис 310
Тел.: +359 2 90 33 999, +359 431 6 35 68
e-mail: [email protected]

SpaceCAD
Copyright © 2020 SpaceCAD. A DAVID Holding Company. All rights reserved.