• +359 2 90 33 999
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

ПРОЕКТИРАНЕ

3D моделиране от нов клас

Резултат с изображение за „solid edge“

 

3d cad software solid edge siemensУсъвършенстваната технология на SIEMENS предлага превъзходни инструменти за общо моделиране в Solid Edge, вкл. за адитивно производство и реверсивен инженеринг - всичко една система! Активирани от уникалната технология за конвергентно моделиране на Siemens, тези възможности работят заедно с традиционните инструменти за редактиране на Solid Edge, за безпроблемно интегриране на съществуващи продукти във вашия процес на разработка.

  • Оптимизирайте продуктите за минимална маса с целенасочен генеративен дизайн и допълнително модифицирайте компонентите, използвайки реверсивна техника. Лесно правете промени, като използвате Синхронната Технология.

  • Финализирайте вашите детайли, като използвате 3D адитивни производствени процеси – като ги отпечатвате сами, или чрез онлайн мрежа за производствени услуги. Визуализирайте продукта си в реалната световна продуктова среда.


Изтеглете брошурата на Solid Edge (PDF) от тази връзка ...

Заредете Solid Edge за 30 дневен безплатен тест от тук ...

Заредете Solid Edge 2D с безплатна пезсрочна лицения от тук ...

Вижте още за Solid Edge на Български език тук ...

Запознайте се с превъзходните функции на Solid Edge в YouTube ...

 

 

Генеративен дизайнr6Допълвайки мощни дизайнерски инструменти с оптимизация на топологията, генеративните методи на проектиране създават по-леки компоненти, идеално подходящи за незабавно производство чрез съвременните адитивни процеси. Алтернативно, използвайте Solid Edge за допълнително усъвършенстване на формата на детайлите при традиционно производство.

Конвергентно моделиране. Solid Edge ви позволява да включите мрежови модели в процеса на проектиране, за да създавате реалистични проекти. Можете също така безпроблемно да комбинирате традиционните „b-rep“ Solid модели с триъгълни мрежови модели, без отнемане на време и внасяне на грешки.

Моделиране за адитивно производство. Решенията за адитивно производство чрез 3D14 печат в Solid Edge ви позволяват да създавате продукти от световна класа, използвайки най-новите технологии за 3D печат и адитивно производство.

3D реверсивен инженеринг. С бързия растеж на 3D скенерите с висока разделителна способност, дори наследени детайли, проектирани на чертожната дъска, могат да бъдат цифрово представени и модифицирани така, че да отговарят на съвременния дизайн без пълна реконструкция. Solid Edge ви позволява да сканирате, редактирате и произвеждате продукти по-бързо с мощни инструменти и възможности за реверсивен инженеринг.

Синхронна технология. Solid Edge прави създаването и редактирането на 3D дизайн на продукти по-бързо и по-лесно чрез нашата уникална Синхронна Технология - комбиниране на скоростта и простотата на директното моделиране с гъвкавостта и контрола на параметричния дизайн. Синхронната технология помага на инженерите да проектират продукта с оглед неговата себестойност, поддържайки развитието му в правилната посока, и в рамките на бюджета.

Виртуална реалност. Валидирайте дигиталния дизайн, използвайки компютърно генерирани 3D модели в реална физическа среда, като свържете цифровите модели с физическия свят.

Parasolid. Двигателят зад Solid Edge е софтуерът на Siemens Parasolid® - най-широко използваното компютърно ядро ​​за геометрично моделиране в индустрията.  Parasolid осигурява 100-процентова съвместимост на 3D модели между приложения за разработка на продукти. Чрез разрешаването на създаването и модифицирането на цифрови 3D модели, Solid Edge поема ангажимента на Siemens да предостави възможности за цифрово преобразуване на своите потребители.


Нови блог публикации

Вземете безплатно

Контакти

6100 Казанлък, БЪЛГАРИЯ
ул. "Стара река" 2, етаж 3, офис 310
в Дом на културата "Арсенал", 
Тел.: +359 2 90 33 999, +359 431 6 35 68
e-mail: [email protected]

SpaceCAD

История

СпейсКАД доставя първокласни CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за разработка и производство на продукти с висока добавена стойност от създаването си през 1996 г.

С решения от SIEMENS DIGITAL INDUSTRIES Software, ние предлагаме технологиите на Industry 4.0, позволяващи на нашите потребители да иновират по-бързо, да произвеждат по-ефективно, да печелят повече!

Партньори

siemens.png
3d_systems.png
Shining 3D
Kuka
quinx.png
FAUSER AG
ZOLLER
E-Plus-3D
Industry Info
ESI ProCAST
MOLDEX 3D
zuken.png

Контакти

6100 Казанлък, БЪЛГАРИЯ
ул. "Стара река" 2, етаж 3, офис 310
в Дом на културата "Арсенал"

Тел.: +359 2 90 33 999, +359 431 6 35 68
e-mail: [email protected]

SpaceCAD
Copyright © 2023 SpaceCAD. A DAVID Holding Company. All rights reserved.