ПРОИЗВОДСТВО

Teamcenter и SAP

TC logo new

Светът на SAP

SAP е добре известен при развитие на високо качествени решения, които правят ежедневната работа в организациите по-лесна, по-специално в областта на управление на фирмените ресурси (ERP), системите за управление на изпълнението (MES), управление на веригата на доставките (SCM) и управление връзките с клиентите (CRM). Много компании вече използват софтуерни решения от SAP, за да могат да се справят с ефективно тези основни процеси. Големият обем данни, големият брой сделки, както и актуалността на основните данни за производителността като основа за бързо вземане на решения са важни функции в това отношение. За да стане това възможно, SAP обикновено се основава на модел на данните и процеси, които са пригодни да отговорят на тези изисквания.

Светът на Teamcenter PLM

Процеса на създаване на продукта се характеризира с различен метод на работа, който се фокусира върху изискванията на постоянните иновации. За да разработва, оптимизира, произвежда и поддържа продукта възможно най-ефективно е нужна PLM среда, която трябва да бъде много повече от просто система за управление на документите при проектиране. Тя трябва да предоставя инструменти, които дават целенасочена подкрепа за разработването на продукта и производствените процеси и гарантиране на конкурентоспособността на компанията, като позволява интелигентно повторното използване на данните. Teamcenter ® е водеща PLM система в света и е придобил репутацията си в многобройни инсталации в широк спектър от индустрии. Като отворена платформа тя също така позволява интегрирането на критични за бизнеса ERP, MES, CRM и SCM решения от други доставчици. 

Вижте функционалната спецификация на Teamcenter v.10 (2014) тук, PDF файл ... 

Най-доброто от двата свята

Тясната връзка между Teamcenter и SAP създава интегрирана система "от край до край", свързваща двата отделни свята. В тази среда е възможно гарантирането на актуалната и пълна информация, която може да бъде предоставяна независимо от това къде се съхранява, и всяка страна може да се възползва от силните страни на другата. Teamcenter Gateway за SAP Business Suite (T4S) гарантира непрекъснатост на потока на информация, която съчетава най-доброто от света на PLM във формата на Teamcenter и най-доброто от света на ERP под формата на SAP. Нашите експерти може да ви покажат как можете да развиете Teamcenter като лесна точка за достъп до корпоративните знания за продукти и процесите и как потребителите, вашата компания и клиентите ви ще се възползват от това.

T4S-Teamcenter SAP-800

 


SIEMENS Teamcenter PLM

Допълващи продукти

Вземете под наем

img_3807_004.jpg

Историята...

Вече 20 години СпейсКАД доставя първокласни CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за разработка и производство на продукти с висока добавена стойност.

С решения от SIEMENS PLM Software, ние предлагаме технологиите на Industry 4.0, позволяващи на нашите потребители да иновират по-бързо, да произвеждат по-ефективно, да печелят повече!

Партньори

siemens.png
quinx.jpg
3d_systems.png
zuken-all.png
industryinfo_logo_b_o.gif

Контакти

6100 Казанлък, България
ул. Стара река 2
Дом на културата "Арсенал", ет.3, офис 310
Тел.: 02 90 33 999
          0431 63568
e-mail: [email protected]

 

Най-четеното

© 2015 SpaceCAD