• +359 2 90 33 999
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

PDM&PLM

TEAMCENTER и SAP

TC logo new

Светът на SAP

SAP е добре известен при развитие на високо качествени решения, които правят ежедневната работа в организациите по-лесна, по-специално в областта на управление на фирмените ресурси (ERP), системите за управление на изпълнението (MES), управление на веригата на доставките (SCM) и управление връзките с клиентите (CRM). Много компании вече използват софтуерни решения от SAP, за да могат да се справят с ефективно тези основни процеси. Големият обем данни, големият брой сделки, както и актуалността на основните данни за производителността като основа за бързо вземане на решения са важни функции в това отношение. За да стане това възможно, SAP обикновено се основава на модел на данните и процеси, които са пригодни да отговорят на тези изисквания.

Светът на Teamcenter PLM

Процеса на създаване на продукта се характеризира с различен метод на работа, който се фокусира върху изискванията на постоянните иновации. За да разработва, оптимизира, произвежда и поддържа продукта възможно най-ефективно е нужна PLM среда, която трябва да бъде много повече от просто система за управление на документите при проектиране. Тя трябва да предоставя инструменти, които дават целенасочена подкрепа за разработването на продукта и производствените процеси и гарантиране на конкурентоспособността на компанията, като позволява интелигентно повторното използване на данните. Teamcenter ® е водеща PLM система в света и е придобил репутацията си в многобройни инсталации в широк спектър от индустрии. Като отворена платформа тя също така позволява интегрирането на критични за бизнеса ERP, MES, CRM и SCM решения от други доставчици. 

Вижте функционалната спецификация на Teamcenter v.10 (2014) тук, PDF файл ... 

Най-доброто от двата свята

Тясната връзка между Teamcenter и SAP създава интегрирана система "от край до край", свързваща двата отделни свята. В тази среда е възможно гарантирането на актуалната и пълна информация, която може да бъде предоставяна независимо от това къде се съхранява, и всяка страна може да се възползва от силните страни на другата. Teamcenter Gateway за SAP Business Suite (T4S) гарантира непрекъснатост на потока на информация, която съчетава най-доброто от света на PLM във формата на Teamcenter и най-доброто от света на ERP под формата на SAP. Нашите експерти може да ви покажат как можете да развиете Teamcenter като лесна точка за достъп до корпоративните знания за продукти и процесите и как потребителите, вашата компания и клиентите ви ще се възползват от това.

T4S-Teamcenter SAP-800

 


Нови блог публикации

Контакти

6100 Казанлък, БЪЛГАРИЯ
ул. "Стара река" 2,
Дом на културата "Арсенал", етаж 3, офис 310
Тел.: +359 2 90 33 999, +359 431 6 35 68
e-mail: [email protected]

SpaceCAD

История

Повече от 20 години СпейсКАД доставя първокласни CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за разработка и производство на продукти с висока добавена стойност.

С решения от SIEMENS PLM Software, ние предлагаме технологиите на Industry 4.0, позволяващи на нашите потребители да иновират по-бързо, да произвеждат по-ефективно, да печелят повече!

Партньори

siemens.png
3d_systems.png
quinx.png
zuken.png
ZOLLER
ESI ProCAST
MOLDEX 3D
FAUSER AG

Контакти

6100 Казанлък, БЪЛГАРИЯ
ул. "Стара река" 2,
Дом на културата "Арсенал",
етаж 3, офис 310
Тел.: +359 2 90 33 999, +359 431 6 35 68
e-mail: [email protected]

SpaceCAD
Copyright © 2020 SpaceCAD. A DAVID Holding Company. All rights reserved.