• +359 2 90 33 999
 • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

CAM/Техническа подготовка

SIEMENS Tecnomatix

SIEMENS TECNOMATIXTecnomatix е цялостно портфолио от решения за цифрово производство, които ви помага да осъществите иновациите чрез синхронизиране на продуктовото инженерство, производственото инженерство и производството. Поддържан от най-добрaтa в класа платформа на Teamcenter Manufacturing PLM, Tecnomatix осигурява най-обхватния набор от решения за производство на пазара днес. 

Tecnomatix предлага следните групи решения: 

 • Планиране и управление на производството. Програмите за планиране и управление на Tecnomatix осигуряват един единствен източник на данни за продуктов дизайн и планиране на производството. С тези решения можете значително да подобрите сътрудничеството между дейностите по разработване на продукти и технологични процеси за производството. Вие ще бъдете в състояние да доствяте продуктите си на пазара по-бързо, като същевременно сте сигурни, че разходите за производство са под контрол. Още на
  https://www.plm.automation.siemens.com/en/products/tecnomatix/manufacturing-planning/index.shtml 
 • Производствена симулация и валидиране. Решенията за симулация и валидиране на Tecnomatix ви позволяват да извършите анализ на осъществимостта на производството във виртуална среда. Можете да извършите няколко анализа и да изпробвате потенциални проблеми преди да започнете производството. Чрез симулиране на производствените процеси вие сте в състояние да потвърдите, че избраният производствен процес е най-добрият от всички възможни алтернативи. Повече подробности можете да намерите тук: https://www.plm.automation.siemens.com/en/products/tecnomatix/manufacturing-simulation/index.shtml 

 • Пускане в производство и производство. Продуктите за пускането в производството на Tecnomatix ви позволяват безпроблемно да интегрирате системите за планиране и производствените системи за предсказуем старт на производството. Тази директна свързаност между системите за планиране и производство води до по-малко инсталации, по-малко операции и проблеми с качеството, с по-бързо достигате до планирания обем на продукцията. Вижте подробно на тази връзка: https://www.plm.automation.siemens.com/en/products/tecnomatix/launch-production/index.shtml
 • Производство на електроника. Tecnomatix за производство на електроника предоставя най-широко използваните решения за управление на производствените данни при проектиране, управление и интегриране на процеса на въвеждане на нови продукти (NPI), управление на производството в производствения участък и аутсорсинг на бизнес процесите в предприятието, и в неговите отдалечени поделения.
  Още: https://www.plm.automation.siemens.com/en/products/tecnomatix/electronics-manufacturing/index.shtml 
 • Infosite.  Intosite е приложение, базирано в облака, което предоставя 3D изображения на производствените съоръжения в географския им контекст, използвайки възможностите на географската информационна система (GIS). Intosite позволява съвместна работа и споделяне на знания между отдели и фабрики.
  Вижте още на: https://www.plm.automation.siemens.com/en/products/tecnomatix/intosite/index.shtml 

Нови блог публикации

Контакти

6100 Казанлък, БЪЛГАРИЯ
ул. "Стара река" 2,
Дом на културата "Арсенал", етаж 3, офис 310
Тел.: +359 2 90 33 999, +359 431 6 35 68
e-mail: [email protected]

SpaceCAD

История

Повече от 20 години СпейсКАД доставя първокласни CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за разработка и производство на продукти с висока добавена стойност.

С решения от SIEMENS PLM Software, ние предлагаме технологиите на Industry 4.0, позволяващи на нашите потребители да иновират по-бързо, да произвеждат по-ефективно, да печелят повече!

Партньори

siemens.png
3d_systems.png
quinx.png
zuken.png
ZOLLER
ESI ProCAST
MOLDEX 3D
FAUSER AG

Контакти

6100 Казанлък, БЪЛГАРИЯ
ул. "Стара река" 2,
Дом на културата "Арсенал",
етаж 3, офис 310
Тел.: +359 2 90 33 999, +359 431 6 35 68
e-mail: [email protected]

SpaceCAD
Copyright © 2020 SpaceCAD. A DAVID Holding Company. All rights reserved.